Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jauns IE exploits – hakeriem atkal prieki!
backdoor
Nekādu pārlūka ielāpu pagaidām nav, bet Microsoft zinot par problēmu, un strādājot pie labošanas. Pagaidām, lai izsargātos no uzbrukumiem, programmatūras gigants iesaka turēt DEP (Data Execution Prevention) ieslēgtu un izslēgt Javascript. Bez tam pārlūka drošības režīmu jāpārslēdz stāvoklī “augsts”.
Interneta drošības eksperti BSI šoreiz risku vērtē kā ļoti augstu un iesaka pilnībā atteikties no Microsoft interneta pārlūku lietošanas
😀
Tie kas šo lasa jau sen kā IE nelieto… a tie kas lieto, šo nelasa…
😀
tev taisnība, jo uz IE šī lapa neattēlojas diezgan labi…
Es uzreiz prasu, kāpēc caur IE. :]
😀
sameeraa preciizi…
😀
vispār…zelta vārdi 😀
Nabaga tauri, kas lieto IE… 🙁
Vispār, mēs visi var teikt lietojam IE. Tas ir integrēts pašā sistēmā un daudzās aplikācijās (piem. dažādu MMORPG launčeri, CS, help faili, Windows Updeits, bibliotēkas u.t.t.)
Nabaga tauri, kas lieto IE… 🙁
Vispār, mēs visi var teikt lietojam IE. Tas ir integrēts pašā sistēmā un daudzās aplikācijās (piem. dažādu MMORPG launčeri, CS, help faili, Windows Updeits, bibliotēkas u.t.t.)
Par brīnumu tādas aplikācijas kā pieminēji – nelietoju! 😀
Par brīnumu tādas aplikācijas kā pieminēji – nelietoju! 😀
class explorer display hidden; un t pat nepamanīsi, ka lieto gan. 🙂
OMG, nu moins, cik var rakstīt par programmas sīkāko bugu? Es varu uzrakstīt rakstupar to, ka Win RC versijā, ja aero dizainā paplatina taskbar, un pēc tam sašaurina, tajā vietā paliek kaut kāda migla… o, es būšu varonis, uzrakstīšu par windows bugu, o, būšu varonis, uzrakstīšu, ka opera gļuko… Man nav ko teikt…
Paklusē, vai dabūsi banu!
Sīkākais bugs tev ir…
Interneta drošības eksperti BSI šoreiz risku vērtē kā ļoti augstu
Pirmkārt tikai Windows lietotāji, otkārt es esmu izņēmums, jo “es griežos” uz Windows XP Tiny Edition rev09, kuram jau “ir izgriezts” Internet Explorer…
[
Pirmkārt tikai Windows lietotāji, otkārt es esmu izņēmums, jo “es griežos” uz Windows XP Tiny Edition rev09, kuram jau “ir izgriezts” Internet Explorer…
Pirmkārt, tie kas lasa šo rakstu un uztraucas par to, kas tajā rakstīts jau IR windows lietotāji (kurš gan lietotu IE uz MACa vai Linukša), otrkārt, IE nav iespējams izņemt no Windowzes. Tu vari izņemt šortkutu, kā arī atsauces no daudzām vietām, taču izņemot to pilnībā no OS, tu to pakļauj nestabilitātei, kā arī daudzas aplikācijas kas balstās uz tās bibliotēkas (library) neies.
[
Pirmkārt, tie kas lasa šo rakstu un uztraucas par to, kas tajā rakstīts jau IR windows lietotāji (kurš gan lietotu IE uz MACa vai Linukša), otrkārt, IE nav iespējams izņemt no Windowzes. Tu vari izņemt šortkutu, kā arī atsauces no daudzām vietām, taču izņemot to pilnībā no OS, tu to pakļauj nestabilitātei, kā arī daudzas aplikācijas kas balstās uz tās bibliotēkas (library) neies.
Nu neapšaubu Tevi, bet…
When you boot from this CD you have the following options:
Choosing #1 at the main menu, gives you the following menu:
1 – TinyXP With IE/OE/WMP (With Added Driverpacks)
2 – TinyXP With IE/OE/WMP (Without Added Driverpacks)
3 – TinyXP Without IE/OE/WMP (With Added Driverpacks)
4 – TinyXP Without IE/OE/WMP (Without Added Driverpacks)
5 – TinyXP BARE With IE/OE/WMP (With Added Driverpacks)
6 – TinyXP BARE With IE/OE/WMP (Without Added Driverpacks)
7 – TinyXP BARE Without IE/OE/WMP (With Added Driverpacks)
8 – TinyXP BARE Without IE/OE/WMP (Without Added Driverpacks)
9 – TinyXP With Repair Option (Product Key Already Filled In)
Preses relīzes