Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Jauns moderators: daGrevis
daGrevisdaGrevis
daGrevis ir man palīdzējis. Liels paldiers viņam un vēlu, lai viņam veiktos ar notepad.lv pienākumiem!
Tas pats, kurš mēģina šmaukt citus? Lai niku tad nomaina vismaz, tā parādot, ka mainījies 🙂
Look who is talking… Mes vēl tavu čikfaita pieteikumu padsmitgadīgam šmurgam neesam piemirsuši, tavā situācijā es labāk aizvērtu ēdamcaurumu un sēdētu ūzās. 🙂
@Foxsk8 Cerēsim uz to labāko 🙂
Tas pats, kurš mēģina šmaukt citus? Lai niku tad nomaina vismaz, tā parādot, ka mainījies 🙂
Look who is talking… Mes vēl tavu čikfaita pieteikumu padsmitgadīgam šmurgam neesam piemirsuši, tavā situācijā es labāk aizvērtu ēdamcaurumu un sēdētu ūzās. 🙂
Pag, par mani runā? Es esmu ko piešmaucis? Es pats nezināju… 😀
Off topiks? Par ko?
daGreivis, varbūt jaucu… bet manā atmiņā “nosēdies” topiks, kad tu mēģināji pārdot phpBB. Nemaz nenoliedzi taču, ka tas ir “втюх” 🙂
Nu mēģināju, nu un? 😀 Es nevaru tirgoties vairs? Es jau nesaku ka tas bija super saits… 🙁 Lai gan tagad daudz kas ir uzlabojies –
Nevar taču visi tikai apsveikt. 🙂 Galu galā, bija taču noteikts, ka katru kandidātu uz kaut kādu amatu, vispirms apspriedīs, vai derīgs. 🙂
Un par to arī runāju, ka tāpēc arī neesi piemērots. 🙂 Bet es taču tikai izteicu viedokli, amatu neviens Tev neņem nost. 🙂
Moderators nevis moderā
Es neizmuldējos. 🙂 Manuprāt es visiem parādīju, ka Tu centies šmaukt cilvēkus. Ja prasīsi, “vai tevi tas rausta?”. Jā, mani tas “rausta”. Esmu par godīgumu!
Un par to arī runāju, ka tāpēc arī neesi piemērots. 🙂 Bet es taču tikai izteicu viedokli, amatu neviens Tev neņem nost. 🙂
Ja tā ir šmaukšana, tad man trūkst vārdu…
Preses relīzes