Jauns monitors

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Jauns monitors

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    gusss
    Participant

Sveiki! Vēlos pirkt jaunu 24 collu monitoru. Skatos uz šo monitoru – Samsung SyncMaster S24B350H. Varbūt varat ieteikt kaut ko labāku par to pašu cenu, jo pieredze ar citu firmu ražotajiem monitoriem nav bijusi. Vēlējos arī noskaidrot, vai, spēlējot spēles, uz 24 collu monitora ar 1680×1050 izšķirstspēju, nebūs melnas malas?

m_janis
    Participant

Pirkt monitoru ne ar IPS matricu ir nenopietni. Tikai un vienīgi Dell, par LG un Samsūdu – nu nav tie nopietni monitori. Ja noteikti gribi 24″, nu tad sanāks dārgāk, ja pietiek ar 23″ – pat lētāk:

https://www.1a.lv/datortehnika/LED_monitori/dell_u2412m/10085614/

https://www.1a.lv/datortehnika/LED_monitori/dell_s2340l/14092163/

Raivix
    Participant

Kas vainas Samsung? Man ir Samsung 19” monis. Kalpo jau 5 gadi un rāda gana labi.

Willis
    Participant

Man arī ir Samsung SyncMaster BX2431 monitors, nav ne vainas, esmu apmierināts un pagaidām labāks neprasās .

gusss
    Participant

Ar samsungiem es vienmēr esmu bijis apmierināts. IPS matrica būs daudz labāka par TN?

Nelabojams
    Participant

Nu beidz. Man ir 24″ Samsung Syncmaster 245b – iet jau gadus četrus un ir viens no viskvalitatīvākaiem monitoriem, kādu vispār esmu redzējis. Protams, lēts nebija.

piwchix
    Participant

m_janis komentāru vari īpaši neņemt vērā, viņa ikdiena ir par un ap video, attēliem, to rediģēšanu, apstrādi utt., tāpēc viņam ir pilnīgi citas pamatotas prasības pret monitoriem, tomēr piekrītu par DELL.

IPS, protams, ir labāks, bet kā tu rakstiji tad vēlies padzenāt arī spēlītes. Tātad IPS jau pēc definīcijas nebūs labākais spēļu dzenāšanai, jo to reakcijas laiki ir ievērojami lielāki (8-10ms standartā, 5ms dažos gadījumos, 2ms būs ļoti dārgi). Tas, protams, arī ir atkarīgs no tā cik prasīgs geimeris tu esi.

Es, piemēram, dzenāju spēlītes uz 5ms monitora un nejūtu vajadzību pēc 2ms, iespējams domas mainītos, ja no 2ms būtu jāpāriet uz 5ms. Par pārējiem cipariem (gaišumu, kontrastu utt.) var stāstīt gari un plaši, tomēr iesaku konkrētu modeli apskatīt dzīvē kādā elektronikas veikalā.

Andron MacBeton
    Participant

Nesparotu šito diršanu bez faktiem. Izskatās pēc pamuļķīšiem.

Kas ta tajā Dell monitorā ir iekšā? Gadijumā ne tā pati Samsung/Mitsubishi/hvz matrica? Ka nu viņas tur taisa…

Man ir Samsungs 203B, iet jau gadiem. Noplīsa barošanas kondjiki, pārlodēju 3. gab.

Tai pašā laikā noplīsīs tev ViewSonic – varēsi pārlodēt 5. gab. Protams ne jau tos biežāk pieejamos parametrus.

Vai Acer – neiet un viss. Vai vel labāk Sony – pa retam neslēdzas iekšā. Iekšā viss smuki tīrs, nekas nau ne dedzis ne kusis. HVZ kur vaina!

gusss
    Participant

Tad, laikam, palikšu pie tā paša Samsunga. Pašlaik man arī ir Samsungs, kalpo jau piekto gadu un nav bijusi neviena problēma. Jaunu gribu pirkt tikai 24 collu dēļ, jo prasās pēc lielāka monitora.

Evol
    Participant

Beton-lai notepad administrācija man piedod,bet tu esi ”nazis”:)

Dell pats sev ražo matricas,tāpat kā to dara Samsung.Par pārējiem ražotājiem gan nezinu.

Jaunzems
    Participant

Tas jau nekas, ka viņi tās matricas pasūta no LG?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā