Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Jauns monitors- kas ir jāņem vērā pērkot?
Uz šo brīdi zondējot netu esmu apstājies pie “Philips 241E1SB
Vēlamā cena- līdz 130 Ls
Izmērs collās- ne mazāks par 23.
Paldies. 🙂
Pašam ir
HP – pirms 3 gadiem bija 20 collīgais, varu teikt visu to labāko, krāsas ideālas, nenogurdināja. Maksāja dārgi, bet bij to vērts, sita pušu tā laika lētā gala Acer utt platekrānus.
BenQ monitorus nemaz neskaties, barošana mirst.
Pie reizes kāds zinošs prāts varētu to paskaidrot 🙂
Par parametriem es ar nezinu. Man galvenais ir paskats. Un šis šķiet ok 😀
Nez vienīgi vai tam aparātam cena būs tāda arī tad, kad ienāks noliktavā…
ātrā pogaūberspilgts
Tas Philips arī izskatās neslikts, bet ar citu nopietnāku ražotāju monitoriem neesmu dienu-dienā saskāries, tādēļ nemācēšu spriest…
Evers minētie “vilnīši” nav VGA kabeļa dēļ? T.i., ar DVI vai HDMI tādu nebūtu.
Pie reizes kāds zinošs prāts varētu to paskaidrot 🙂
Jā, lietoju VGA kabeli, būs jāpaķer DVi kabelis un jāpaskatās vai kas mainīsies. Nebūtu slikti, ja kāds zinošāks prastos ko teikt šajā sakarā. 🙂
dead pixel
Samsung 933SN, nekāda vaina. 🙂 Man jau patīk, izskats smuks, bilde laba, parametri arī ok, un pats galvenais, cenas ziņā tiešām ok. 🙂
BenQ monitorus nemaz neskaties, barošana mirst.
Izrādās, ka tas ir populāri… Man ar pāris gadus atpakaļ vienam Benq ražojumam baroklis atņirdzās. 😀
Nu ok- ar to viss skaidrs. Es skatos, ka daudzi te lieto monitorus ar 19 un 20 collām. Kāpēc? 23 un 24 galīgi nerullē? Es vienkārši domāju- ja jau ņemt, tad ņemt ar normālu izmēru, tā lai var pilnībā izbaudīt Full HD materiālu. Jeb tā vairāk tāda gaumes lieta?
APOCalni ЛОС pagrābis, bet uz vietas ir tikai šis modelisto aļņu ЛОС monitoru pievedums, tāpēc meklēju alternatīvas. Jo izskatās, ka mans tagadējais vairs ilgi nedzīvos
Preses relīzes