Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jauns pasaules rekords: Bulldozer virstaktēts līdz 8,46 GHz
Jaunā rekorda autors ir neatkarīgais virstaktētājs
Tradicionāli Jangs lietoja Asus Crosshair V Formula-Motherboard, uz kuras uzstādīts ne viens rekords AMD procesoriem. Kā RAM izmantoja vienu 2 GB Corsair moduli ar 909.8 MHz (@9-9-9-24). Vai Janga rekords iekļūs Ginesa rekordu sarakstā, vēl nav zināms. Tam jāizpilda īpašu formalitāšu rinda.

fenomi
Skumji tas viss, bet vienreiz pa visiem laikiem beidzot jāsaprot, ka dekstopu nišā AMD neglābjami pad1rsa intelim. Strīda nav – APU aemdeškai ir teicami, portatīvi-mobilais segments un videokaršu apakšnodaļa ir lieliski, tomēr desktop-PC lauciņā ir iestājies pilnīgs un neglābjams “čau”. Man, kā AMD ilggadējam fanam, ir divtik žēl. Bet, ja vilciens aizgājis – tas aizgājis.
P.S. Patiesībā, ja nebūtu Ati iegādāts, pa burbuli sen jau aizietu tas AMD ar visām savām parpalām – nespējot atrast kārtīgu vadītāju, nespējot sakārtot menedžmentu. Pietiek murgot! Pietiek tīksmināties par Athlon 64 īstermiņa panākumiem. Dodiet jaunus pročus, kuri saliek inteļus! Lielais sports ir nežēlīgs! Vai nu ir “produkts” vai nu nav!
P.P.S. Tagad baro tautu ar otmazkāmveiktspēja
Ai, man šķērmi ap dūšu paliek par to visu runāt. Eju gulēt.
At the default clock speeds, the AMD FX 8150 consumes 94 more watts than the Core i7 2600k. It consumes 112 more watts under load than the Core i5 2500k.
400W (!!!) proča piebarošanai vien!!! 400!!! Ojajebundestag! Ja tas nav feils, kas tad ir? Katrs lai dara kā grib, bet es vairs nu nebūšu tik naivs, lai cerētu, ka Pilediverī tas viss tiks atrisināts – bulšits! Buldozeru anouncēja 2006. !!! gadā – pieccus gadus gaidījām šo arhitektūru. Sagaidījām… Pašu vecais X6 1100T powno topa buldozeru vienos vārtos. Un tie 16 thredi šodien man ar` nav vajadzīgi. Serveri? Kurš alnis veidos servakus uz buldozeriem pie šāda enerģijas patēriņa? Kā to visu dzesēt. Fail of 2005-2011.