Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Jauns PC bet bremzē???
Griežos pēc palīdzības…iegādājos lūk šo te PC Capital NEO
Pirku lai darbotos ar Photoshop un Adobe After Effects softiem..nekas cits virsū tur nestāv…
Bet piefiksēju ka viņam ir aizture..viss nenotiek plūstoši pat mans 4gadu vecais AMD lētā gala PC iet labāk nekā šis.Kas varētu būt par vainu?Darbojās uz WIN10
Pat interneta pārlūks lēni verās vaļā…
Lai gan ieslēdzās ātri tas pateicoties SSD…bet visa pārēja daļa ir ar aizturi,tāds kā lēns,bet priekš jaunā PC tā nevajadzētu būt???
Kādi ieteikumi,risinājumi???
Jāuzkrāmē tīrs MSDN Win 8.1 ar draiveriem no vāij-emsīai lapas (un Nvidia, ja tur tas Quadro patiešām ir). Ja tas nepalīdz – prom viņiem, lai skatās, ko ta’ pārdevuši.
“Kreisais” win un pie tam W10 ? Nu šito es nesaprotu. Ja jau “pirki” torrentu lielveikalā, tad kāpēc ne W7, nu kaut vai 8.1 ??? Varu derēt, ka problēma pazudīs. Photoshops arī “pirktais” ? Kura versija ? Jaunākais 2015. gada CC man kaut kā nepatīk (legāls, ja kas, komplektā ar Lightroom tikai nieka 12 eur mēnesī – uzskatu, ka tas vispār ir par velti, toties momentā visi uzlabojumi pieejami).
Anyway.
Atver vaļā resursu monitoru un paskaties kas tieši apēd visu:
Varētu arī notestēt vai tavs kreisais windows nav nācis no leprozorija: uzliec MalwareBytes Free un Nod32 (30 dienu triālis) un noskanē ar tiem visu.
Un sāc ar normāla Windows uzinstalēšanu. Win10 neskaitās, vismaz vēl nē!
Tā cena ir uzskrūvēta. Bet ja Erdill
My point was: €200 ir cik izmaksāja Erdill zināšanu trūkums.
Pats gan neesmu saskāries ar viņām, skrien tīri labi, bet nu W7/W8.1 vienalga ir stabilāki. Daudz stabilāki pietam.
Preses relīzes