Jauns TV

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    3Dklucis
    Participant

Lieta sekojoša – Garantijas remonta serviss atzinis ka man pienakas jauns TV jo esošais TV esot Fabrīkas brāķis kas nav labojams,jeb nav vērts labot..!

Ar veikalu sazvanijos un noskaidroju ja aktā tā minēts tad protams jauns TV-Tikai es pats vairs tadu kads bija negribu -sarunāju ka varu…….

Tadnu 290 EIRO vertība varu izveleties 39-40″TV no šā veikala https://707.lv/?id=33&meklet=&cena_no=280&cena_lidz=290&marka= ko iesakiet iznemot to funai…Mans sliecas ta 39″Panasonic virziena -ka jums liekas -ko vietā lai nemu?!

Aldis
    Participant

TV ir tā lieta ko es uzskatu ka jāskatās ir fiziskā veikalā uz vietas, tad arī var saprast – kuram bilde labāka, kuram ērtākas izvēlnes, un kuram visas ierīces ko vajag varēsi ērti pieslēgt. Internetveikalā tu pērc kaķi maisā – nezinot līdz galam ko saņemsi!

Un kas Tev pret Funai? Man mājās stāv vēljoprojām strādājošs 1994. gada Funai CRT, no tās sugas labāku neesmu manījis… Nav jau Ķīnietis, bet Japānietis! Kvalitāte ir laba. Un nav firma kas ražo pie reizes tosterus, bārdas dzenamos, Android trubas un visu citu… Tieši orientējas uz TV, video, audio!

LooNeY
    Participant

Kas tas pa ūķu veikalu, ka nevar piemaksāt un ko labāku paņemt….

zi007
    Participant

No tiem es ņemtu LG, jo tas šobrīd ir lielākais TV ražotājs… Ja ļautu piemaksāt, tad ņemtu https://707.lv/?id=33&pid=519963 Jo Samsung ir ne tikai 2. lielākais ražotājs, bet arī pašam ir bijusi laba pieredze ar to + ekrānam ir laba ižķirtspēja, lai varētu baudīt HD saturu!

p.s.

Ja vēl neizmanto Lattelecom Interaktīvo TV, tad droši sazinies ar mani… ir labs variants ar HD paku, kur ir 11 HD kanāli.

Aldis
    Participant

Tajos HD kanālos ir ko redzēt? Pastāsti, tieši kādi ir kanāli, ja neskaita vairākus test?

zi007
    Participant

Ar ieraksta iespēju

Eurosport HD

NBA TV

DISCOVERY HD Showcase

National Geographic HD

Animal Planet HD

iConcerts HD

E!Entertainment HD International

“Parastie”

Nickelodeon HD

Eurosport 2 HD

High TV 3D(test)

Discovery Science HD

MTV Live HD

richijs
    Participant

Esmu pārliecinājies, ka tieši dzīvajā veikalā var vislabāk iekrist, 😀 Esmu ievērojis, ka mazāk pirktiem, dārgākiem tv ir uzliktas košākas krāsas TV vietā ieslēgts DEMO bildītes. Uz aci izskatās wow tas TV tiešām rāda labi, bet patiesībā ir tāds pats, kā pārējie TV.

zi007
    Participant

Vispār tas pats HD vai neHD ir ļoti liela starpība!

samurajs
    Participant

Es par Toshiba 40L2456DG

Iemesls: jauns modelis, tirgū kopš 2014. gada oktobra – check!

Tātad nebūs puvis mitrās noliktavās.

Tas 32″ LG ko ieteica, neiztur kritiku: viņam pat Full HD nav.

zi007
    Participant

Interesants modelis – laba izšķirtspēja, taktsfrekvence un uzreiz piesēja uzmanību “PVR Recording to external USB storage device” Pirms daudziem gadiem Sporta pilī pirkām parasto TV – Toshiba Boomba – labi rādīja!

3Dklucis
    Participant

Quote:

Un kas Tev pret Funai? Man mājās stāv vēljoprojām strādājošs 1994. gada Funai CRT, no tās sugas labāku neesmu manījis… Nav jau Ķīnietis, bet Japānietis! Kvalitāte ir laba. Un nav firma kas ražo pie reizes tosterus, bārdas dzenamos, Android trubas un visu citu…

Tieši tas funai man atkāvas”ta jau nevainas ,bet ar so atro sabojasanos vairs tadu negribu,turklat vinam 50 Hz…

Par to piemaksu es nezinu to es jautāšu kad bušu gala aci pret aci….

3Dklucis
    Participant

Nav jau teikts ka nevar–

Isti nezinu kadu cenu vini nems vērā pagaisgad beigās tas funai maksaja 213ls -eirikos 303 EUR nu nezinu kuru cenu vini nems vēra vai esoso vai talaika!tagat 289-tad 303 taka hyjninzin…

3Dklucis
    Participant

Nezinu kas man tai samsunga nepatīk -man vins kautka nepievelk jau pēc ta stulbā nosaukumas…..!

Quote:

p.s.

Ja vēl neizmanto Lattelecom Interaktīvo TV, tad droši sazinies ar mani… ir labs variants ar HD paku, kur ir 11 HD kanāli.

Es nesmu ne telekoma ne viasat klients un Redzu tos visuus HD un pat vairāk 😉

3Dklucis
    Participant

Tieši tā protams nejau šos kanalus skatīt caur scart kabeli vai bananiem 😀

3Dklucis
    Participant

Toshiba jau man ir tikai 32″panēmu tulin kad tas funaj sak jaties,es tak domaj kamer tie pauti tur iztaisisies paies 2 menesi un kas zin ko vel tur izdomās…-panēmu vieteejaa RD toshibu… Mošku toč nemt otru toshibu tik 40″!

LG TV es negribu…. ,bet taipat laikaa man Monetori LG 2 paari

romajo
    Participant

man pat ledusskapis lg 😀 , šobrīd gan netiek izmantots.

Nu un, ka viens tošiba jau ir, ja vien labi rāda tad kaut 5, ja tik kkādas fīčas nav vai kas cits, kas nepatīk.

3Dklucis
    Participant

viss ir zajebiss sajaa tik tas smarts varej nebūt WI FI ari ir Yotube ieks vinu un citi….,bet man sat uztverēja ir smarts…

albertino
    Participant

kur tu jefiņpazudis esi, uz riig bij?

Aldis
    Participant

Divi klauni satikas….

3Dklucis
    Participant

Quote:

Divi klauni satikas….

O Sķīrēj tiesa arī ieradās 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā