Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Jauns TV
Ar veikalu sazvanijos un noskaidroju ja aktā tā minēts tad protams jauns TV-Tikai es pats vairs tadu kads bija negribu -sarunāju ka varu…….
Tadnu 290 EIRO vertība varu izveleties 39-40″TV no šā veikala
Un kas Tev pret Funai? Man mājās stāv vēljoprojām strādājošs 1994. gada Funai CRT, no tās sugas labāku neesmu manījis… Nav jau Ķīnietis, bet Japānietis! Kvalitāte ir laba. Un nav firma kas ražo pie reizes tosterus, bārdas dzenamos, Android trubas un visu citu… Tieši orientējas uz TV, video, audio!
p.s.
Ja vēl neizmanto Lattelecom Interaktīvo TV, tad droši sazinies ar mani… ir labs variants ar HD paku, kur ir 11 HD kanāli.
Eurosport HD
NBA TV
DISCOVERY HD Showcase
National Geographic HD
Animal Planet HD
iConcerts HD
E!Entertainment HD International
“Parastie”
Nickelodeon HD
Eurosport 2 HD
High TV 3D(test)
Discovery Science HD
MTV Live HD
Un kas Tev pret Funai? Man mājās stāv vēljoprojām strādājošs 1994. gada Funai CRT, no tās sugas labāku neesmu manījis… Nav jau Ķīnietis, bet Japānietis! Kvalitāte ir laba. Un nav firma kas ražo pie reizes tosterus, bārdas dzenamos, Android trubas un visu citu…
Tieši tas funai man atkāvas”ta jau nevainas ,bet ar so atro sabojasanos vairs tadu negribu,turklat vinam 50 Hz…
Par to piemaksu es nezinu to es jautāšu kad bušu gala aci pret aci….
Isti nezinu kadu cenu vini nems vērā pagaisgad beigās tas funai maksaja 213ls -eirikos 303 EUR nu nezinu kuru cenu vini nems vēra vai esoso vai talaika!tagat 289-tad 303 taka hyjninzin…
p.s.
Ja vēl neizmanto Lattelecom Interaktīvo TV, tad droši sazinies ar mani… ir labs variants ar HD paku, kur ir 11 HD kanāli.
Es nesmu ne telekoma ne viasat klients un Redzu tos visuus HD un pat vairāk 😉
LG TV es negribu…. ,bet taipat laikaa man Monetori LG 2 paari
Nu un, ka viens tošiba jau ir, ja vien labi rāda tad kaut 5, ja tik kkādas fīčas nav vai kas cits, kas nepatīk.
Divi klauni satikas….
O Sķīrēj tiesa arī ieradās 😀
Preses relīzes