Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jaunumu tiešraide – kā vienmēr 20.00!
KaNeiet: Man nav nekas pretī pret pašu Datuvi kā portālu, bet cik var stāvēt uz vietas? Tur pat palasīt vairs nav ko…
Un tā attieksme… moderators = sētnieks. Vismaz man ir pretīgi.
Par attieksmi – spamu, piemēram, no rakstu komentāriem vairs nedzēšu, cik tad var runāt par to nekontrolētu komentēšanu, tā nu viņš tur stāv, nesen gan (beidzot) tika solīti uzlabojumi.
OKEI, LIEKAM SAMURAJU MIERÄ€! JA KKÄ€DA RUNA PAR ETERÄ€ DZIRDĒTO – PZ! SLĒDZAM TĒMU!
Ieraksti no raidijuma bus divās daļās – bēres un ziņas , šeit rīt ap plksten 12:00
Radio pārraide nepauda visa portāla “Notepad.lv” lietotāju nostāju, bet savu nostāju pauda izbijušie “datuve.lv” lietotāji un moderātori.
pirmais ir datuvē esošie online ļaudis,
otrais ir šeit online esošie ļaudis?
Atļaušos piezīmēt, ka samērā nepareizs skats uz šejieni – online tikko manīju 22 lietotāji (jā, 8 no tiem “tikai” reģistrējušies)
Pret 2 gadiem notepada.
To KaNeiet: Tas par tiem online useriem.
To samurajs: Es uzrakstīju, lai te cilvēkiem būtu skaidrs un nebūtu pašiem par to jāaizdomājas. 🙂
Bet ja parēķinām rakstu autoru skaitu? Mums patlaban ir 26 cilvēki, kuri publicējušies 2 gadu laikā. Baidos, ka Datuvē visā tās vēsturē tik daudz varētu nebūt…
Bat nu laikam būs jābeidz to krānu staipīšanu, no tā nevienam labāk nepaliks 🙂
“#39 AigarsIevins @ 2008.07.27 15:25
Tīri teorētiski Google dienā rāda vidēji 6000 unikālos dienā.”
183,775 apmeklētāji mēnesi
83,224 unikālās IP mēnesī
Google Analytics statistika par 2009.gada februāri
Samuraj: par statistiku – šobrīd kategorija “Rakstu autors” ir 38, bet ir arī tādi autori, kuri tur neietilpst.
Paldies par infu (mums arī visi neietilpst, piem. admini).
Wah, šodien jau 2249 unikālie! :ooo: