Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Jautājums par bezvadu internetu. ( Atālums. )
Tā nu ir sanācis, ka man ir «Lattelekom» optiskais nets, bet es uztaisiju wi-fi, izmantojot rūteri,un savu portatīvo pc… ( Rūteris pieslēgts pie galvanā modēma, kur arī iet cauri vadu nets, TV nets…) Tad nu 20 metrus varot uztvert signālu ?
Bet gribētos tālāk aiziet kaut kur, bet nav īsti skaidrība, cik tad tālu var uztvert ?
Vairāk/mazāk ?
Bet gribētos tālāk aiziet kaut kur, bet nav īsti skaidrība
nu aizej, aizej. pateikt uz kurieni?
tad ej, mlje, ar portatiivo un skaiti soljus!
kaadaa debiloiidu pansionaataa notikusi muksjana?
ak taa… tak briivdienas tajos indigo inkubaatoros…
Varētu tas būt iespējams, ka es tur aizbraucu, pieslēdzos savam netam ?
Jā, brauc tikai. Ka tik tālāk no šejienes…
aizlido uz marsu, tur ar noteikti būs.. 🙂 Bet ja nopietni, tad atkarīgs ir no rūtera raidītāja + antenas, un uztvērēja + antenas.. jo stiprāki abos galos raidītaji, jo labāk, noteikti tie nebūs kilometri. (Kur nu pāri pusei LV)
Kāds Tev rūteris? Linksys vai kas? Standartā izpiest var ap 50-100m 😛 Ja pavisam švaki, tad 15-20m
Atālums: 256 km +/-
Khmmm, kalendārā paskatījies ? 1. aprīlis bija vakar, šodien nevajadzētu smīdināt tautu 😀 . 256 km ??? Nu, ja no “km” nosvītrosi burtu “k” un starp tevi un rūteri nebūs pāris biezas sienas – viss notiks
«Kāds Tev rūteris? Linksys vai kas? Standartā izpiest var ap 50-100m 😛 Ja pavisam švaki, tad 15-20m».
( Sk. )
Tā jau pat ir nets, kursh nav aizsargāts, kuram var pieslēgties uz laiku… 🙂
Man D-links… 🙂
Preses relīzes