Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Jautājums par HDD mainīšanu kamēr PC ir ieslēgts.
Manā īpašumā ir nonācis kompis ar “Cooler Master Silencio 550” korpusu, kuram priekšā ir vieta cietajam diskam kuru var smuki ielikt un izņemt bez korpusa vaļā taisīšanas. Nu vienkārši iebīdīt no priekšas un strādā.
Tā kā man ir daži cietie diski, kurus taisos izmantot, tad jautājums ir tāds, vai varu tos mainīt kamēr kompis ir ieslēgts? Tas būtu baigi ērti, bet saprotu ka HDD ir smalkāks aparāts nekā usb, kurus var raustīt uz nebēdu, tāpēc gribētu uzzināt vai es nesačakarēšu tos diskus, jo dati ir diezgan sensitīvi… ?
(noņemot ķeksi no Enable blablabla)
Kad pieslēdz pa parasto metodi, bios nokarās pie IDE meklēšanas. Netiek iekšā sistēmā, un tā uz vairākiem PC.
Tad darīju tā, iestartēju Windows, ielieku sleep režīmā, tad slēdzu klāt pie jostas, pamodinu – un jauna hardware pievienojas, tiek piešķirti burti partīcijām, un var tikt iekš HDD. 🙂 Tā kā nav problēma. Noņemt strādājošu gan nerekomendēju (līdzīgi kā fleškām, utt) Un uzliec to ko Crow teica pie uzstādījumiem.
BSOD izteksmēkamēr izslēgsies kompisatslēdzu kompi no strāvas, uzvelku antistatiskos cimdus, iezemēju sevi, pārliecinos, ka tuvumā nav un tikai tad veicu ķirurģisko iejaukšanos.Betona ar ūdens spaini
Jā, paskatījos BIOSā, un man arī ir hotswap iespēja. Liels paldies!
Ir 1kāršs priekšnosacijums – nedrīkst būt debīls izdzimtenis ar caurpistām smadzenēm.
Preses relīzes