Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Jautajums par sertifikatu cenam, utt..
Tad nu ta, esmu noskatijis dzivokli, bet atduros pie vienas lietas, ja ta varetu teikt Pagasts, jeb ciems cenu laikam grib noteikt sertifikatos, ka ari attiecigi veidot izsoli. Ciema vecene, kaut ko minejas par 80 gabaliem, itka, hvz, sievu biju aizsutijis, laikam bus jabrauc pasham.
Tatad, nekads dizains pratveders pa shadam jomam neesmu, tad paris jautajumi.
1. Vai tad sertifikatu privatizacija sen jau nav ka beigusies?
2. EM lapa, lasiju, ka par ipashumu var maksat gan skaidra nauda vai ari tajos sefkikos.
3. Ja ari cena tiek noteikta sefkikos, cik tad aptuveni tagad iet viens gabals, latos. ? Cik skatijos 5 gab ap 15 Ls, vai ta varetu but, neesmu specs, nezinu.
Par garumzimem, nepiesieties. 🙂
privatizācijasprivatizācijas
Re kur te ir teiks līdz 5 gab, laikam jau tā cena, tie 15 Ls ir domāta par gabalu.
laikam jau tā cena, tie 15 Ls ir domāta par gabalu.
Tieši tā.
Un izsole ir izsole. Ja tas nav kaut kāds koka grausts, bet mūra māja + zeme, un ja tev nav pirmpirkuma tiesību – rēķinies ar konkurentiem spekulantu (nekustamā īpašuma firmas) veidā. Cena var sakāpt pamatīgi.
Redzēs, kā tur ies, pagaidām, būda man ir, tikai platība un stāvoklis nav no tiem labākiem, kādu es gribētu.
bet nju iespejams,ka tavam tam dzivoklim atrashanas vieta un dzivokla stavoklis ir tik drausmigs,ka pat 1200ls ir par daudz…
Ogres rajonā, Tīnužos nesen pārdeva 2 stāvu māju, ķieģeleni, 4 istabas 2 tual. vannas istabas, garāža pa 2,3k un vēl kaut kāds zemes pleķis apkārt.
Neticu. Par tādu naudu tur varbūt sanāktu neremontēts vienistabas dzīvoklis ne pārāk svaigā mājā.
Neticu. Par tādu naudu tur varbūt sanāktu neremontēts vienistabas dzīvoklis ne pārāk svaigā mājā.
Tā ēka bija samērā tālu no pilsētas un jebkādām automaģistrālēm, klusā vietā, dziļi laukos. Māja bija salīdzinoši labākā stāvoklī, kā tā, kur ogrē par 20k paņēmu dzīvokli. Tapēc arī kožu pirkstos.
Stfu, kak raz devam nepieciešamais klusums un miers. 🙂
Preses relīzes