Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › JavaScript kods
Tātad, lieta ir sekojoša:
Kā jau mēs visi zinam, pastāv entās programmas ar kurām var uzcept dažādus Javascrip brīnumus. Š ie Javascrip brīnumu, kā jau pats nosaukums par viņiem runā, sastāv no scriptiem. Respektīvi, mans jautājums ir šāds:
Pieņemsim, es ieeju lapā
Cerams, ka Jūs sapratīsiet manu grūto domu 🙂
Paldies jau iepriekš 🙂
Chati daudzi ir izstradati ar javascript + php! Un interneta pilns ar tutorialiem, pamacibam ka uzveidot javascript chatu, protams iesaku arii ja gribi veidot multifunkcionalu lapu arii apguut php, jo nu bez taa, buus ka buus!
Lai kko sakarigu no php apguutu, vari saakt bez mysql – tiiri nobazet uz failiem, ierakstit, atvert, nolasiit – tas nebus nekas iipashi labs, bet maaciibaam derees! Arii login [profilu] sisteemas ir daudzas free ka jau gatavi sampli, un ta pat ir pilna pasaule ar tutorialiem un pamacibam ka to visu veidot!
Neiesaku darit uz kkadam tur programmam – it iipashi ja programma saucas kaads Easy Page Maker (to domaju ka piemeru, nezinu vai tads konkrets softs ir) – no tada tipa progas nu neizspiedisi neko! Njem vai nu dreamviewer – ja vajag obligatu vizualo izvadu, ja nee tad notepad++ 🙂
Cerams uz nekonkretu jautajumu padevu maajienu – ja velies veidot kadu dinamisku lapu ko dariit! 🙂
Iesaku lietot web lapu saglabātāju:
Atrisina visas Jūsu problēmas. Web lapu nospiedīs viens pret vienu, php protams pārspiedīs kā html, bet nu tomēr, pie tiem pašiem JS, Flash, bildēm, css kodiem, dizaina tomēr var tikt daudz ērtāk nekā ar Save As, jo ņemot to visu ar Save As, viņš izveido stulbu folderi, kas sasaistīts ar html failu, tad atkal ir lieks čakars viņu visu rediģēt, bet izmantojot httrack, viņš smuki pa failiem visu saliek, pēc tam tik sēdi un ķidā laukā, pēti un skaties.
Info paredzēts tikai un vienīgi mācību mērķiem. 🙂
Un nebrinos ka hotlinks medz but noslegts tadam padarishanam, jo tadi zagleni ir daudz, un traffiks tikai protams aug!
Es toč par hotlinkošanu arī biju domājis, ka slinkums meklēt, kā…
Preses relīzes