Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › Joomla iesācējiem
Velkam šeit:
Paldies 🙂
Krievu valodā iznākusi interesanta PDF pamācība bildēs iesācējiem, kā ar minimālām pūlēm un bez zināšanām programmēšanā izveidot, noslīpēt, un palaist Joomla-bāzētu mājas lapu. Arī lokālā servera uzstādīšana aprakstīta.
Velkam šeit:
verot vaļā rāda, ka ir bojāts fails
iesaki ko labāku …
Saucās “pašrakstīts” ^^
Saucās “pašrakstīts” ^^
50/50 taisnība , skatoties kam tev to visu vajag, ja tu strādā priekš NASA tad gan labāk pašam veidot kodu, un vēl labāk izgudrot jaunu programmēšanas valodu. Ja nekam nopietnam, pietiks ar to ka izpētīsi jomlu, drupal, e107 uc kas kā rodas un uz kurieni iet.
Tipiskā spirināšanās no programmētāju puses ir tādēļ ka savā kodā protams tu jūties kā zivs ūdenī, un katrs raksta pa savam.
Nost ar to mēslu.
Ar taisnām rokām viss ir čikiniekā.
Protams, sākumā novērtē, un piedāvā, saki, varu uzmet joomlu, kādu skinu, bet ja gribēsi modot, likt klāt extras, bleķosi papildus.
Nejiet jau runa par to, ka zivs ūdenī, vienkārši visur ir jāskatās kāds klients, kādas prasības utt… Nevar piem visus klientus uz tām joomlām sēdināt.
Piem maziem var veidot kaut vai uz tiem simply cms.
Nu jā, klienti ir dažādi, vienā dienā saka, man neko īpašu nevajag, otrā dienā jau saka “Es te ar kolēģiem parunāju, zini šitā nederēs, mums vajag vēl šo un to” protams, cena up, bet nu ej tu iestāsti.
Sorry varbūt esmu uzvilcies pamatīgi uz vārdu Joomla, jo nākas labot webus, kur sīkās pokes ar līkām rokām sametuši.
Preses relīzes