Jūsu viedoklis: turpmākā situācija mūsu ģerevņā?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Jūsu viedoklis: turpmākā situācija mūsu ģerevņā?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    aoma
    Participant

Ja vadoņi sāk bieži uzstāties pa TV un sitot kulaku pie sirds, zvēr – tas nekad nenotiks! , ticiet man, tas notiks pavisam drīz. 😀

Bet taisnība jau ir, vēli ko gribi, visi tie padlas ir vienādi, jo godīgi un pašaizliedzīgi cilvēki politikā nelien…

TokRa
    Participant
    WerNeo
    Participant

Krieviem ir viena laba tautas īpatnība. ~90% krievu savu valsti mīlēs arī dzīvodami ASV. Un tas nekas, ka viņš no Krievijas aizbraucis, jo tur nebija ko ēst. Viņiem ir liela cieņa pret savu valsti. Tāpēc arī Maskavā Lielbritānijas tūristi nemīž uz pieminekļiem, jo tur katrs garāmgājējs par tādu izdarūbu var iedot pa ķobi.

Pie mums drusku ir savādāk. Liela daļa Latviešu, savu valsti nemīl. Un nav nozīmes, vai viņš dzīvo te, vai Īrijā, norej savu valsti. Bet valsti, dārgie draugi, mēs paši vien veidojam. Ne jau tikai tie 100 veči, kas tur Vecrīgā strādā. Ja pie mums apmīž angļi apmīž brīvības pieminekli. Mūsu pašu latvju daiļavas viņiem stāv pie rokas un smaida par pasākumu.

Domāju, ka labāk nerunāt šobrīd par politiku. Tas tikai ceļ mūsos niknumu un ļaunumu. Ja gribat ko mainīt, nevis diskutējiet, bet ejiet balotēties.

Mr.Death
    Participant

Nu ta vispar tiktiesjam ka jauno laiku cilveks nezinu to vesturi, vnk spriezu pec ta ko daudzi runa 🙂

samurajs
    Participant

Sid: tev nav taisnība, nav tādas d_l vēstures, jo vēsture ir tikai viena! 😀

d_l pilnīga taisnība, jo desu Baltijā vismaz varēja izstāvēt… Krievijas čuhņā, kur dienēju padomijas armijā, pat nezināja, kāda tā izskatās :p Bet interesanti – cigaretes “Elita” Latvijā bija deficīts, bet tur netrūka, jo vietējie mužiki pīpāja tikai Belomoru un Prīmu. Ja sanāca nopirkt cigaretes ar filtru, tad filtru rāva nost, mudaki!

Jaunzems
    Participant

Tāpēc jau viņiem melni pirkstu, cauri un dzelteni zobi :devil:

samurajs
    Participant

Mļē, bet jautājums atklāts joprojām – par kuriem mudakiem tagad balsot???

Vot Liepājā visi kandidāti kā viens izteicās, ka nav ko domei sponsorēt Liepājas (un visas LV!) pasākumu #1 – Baltic Beach Party, jo tā neesot kultūra, bet izklaide, kam jāpastāv tikai uz komercpamatiem. Turpretī būvēt daudzmiljonu koncertzāli simfoniskajam orķestrim – atbalsta.

Vajag jau arī to – piekrītu. Un varbūt tiešām krīzes laikos bīčpārtijam pietiks tikai ar domes morālu atbalstu.

Bet cik % liepājnieku apmeklēs BBP un cik % – vijoļčīgāšanu?

Š īs domas pamatideja ir šāda: varas struktūras/partijas Latvijā ir absolūti atrautas no tautas. Tauta dzīvo savu dzīvi, dome – savējo. Tam arī ir loģika – banānu republikā piepildīt savu ķešu ar $ (lasi: lobēt savu firmeli) ir daudz vieglāk nekā izdomāt, kur sadabūt darbavietas 14% Liepājā bez darba palikušo.

Mr.Death
    Participant

Quote:

par kuriem mudakiem tagad balsot???

Lai pats nepaliktu par naivu mudaku, nebalsošu vispār :mod:

Jaunzems
    Participant

Man jau patīk, un rezervēju visas sezonas biļetkas uz Darziņu 🙂

samurajs
    Participant

Sid: Nedomā, ka es nopietno mūziku neklausos 🙂 Labu mūziku labā izpildījumā – katrā laikā!

Bet BBP laikā 2 dienas Rīga sev atklāj, ka tāda Liepāja arī atrodama LV kartē… jo tad dārd visa valsts! pārējā laikā Liepāja ir vienā līmenī ar Popes ciemu 😀

Edgars: mudaks būsi tu, ja neiesi balsot! Neiesim – un drīz atkal ielu nosaukumi būs 2 valodās :p

WerNeo
    Participant

samurajs wrote:

Edgars: mudaks būsi tu, ja neiesi balsot! Neiesim – un drīz atkal ielu nosaukumi būs 2 valodās :p

Tev ir pārāk iepotēts tas, ka “krievi nu tik nāks mums virsū un būs kārtējā okupācija”. Krieviem pašiem tagad ir lielas problēmas ar savu valsti, valsts austrumus masveidā sāk apdzīvot ķīnieši. Tas varētu būt liels drauds nākotnei.

Ja arī būs mums divās valodās jāraksta ielu nosaukumi, tad nu pilnīgi noteikti, otra valoda nebūs krievu. 🙂

P.S. Vēsture ir pierādījusi, ka vieni mēs nemākam dzīvot.

samurajs
    Participant

WerNeo: nē nē, lielo brāli te iekšā nepīs. Mūsu pašu nepilsoņi pieprasa divvalodību, vēlēšanu tiesības un vells zin ko vēl… Lai tik jamie tiek vairākumā, pasaule rozā nerādīsies…

Jaunzems
    Participant

Saskatījies LNNK pozitīvās reklāmiņas? 🙂

grisha
    Participant

Man kaut kaa beigaas ir iepaticies Ceesu meers, Skjenders. Vinjsh i panjeema sev, gan ar citiem padaliijaas. Es gan nevareeshu balsot, bet nu ja buutu jaabalso, tad iespeejams par vinju.

Es gan savaa muuzhaa esmu balsojis tikai vienu, divas reizes, jo nepatiik taa politika. Vienkaarshi vienreiz aizvilka mani balsot par maasu, lai shii tiktu pagastaa 🙂 , labi vien ka netika, tagad shai ir laba karjera privaataa jomaa.

Jaa, galvenais tos krievus neielaizhat politikaa, tad buus auzas. Taa ka ejat balsot, da vienalga par ko, taapat nekas daudz nemainiisies, jo jaunu kadru nemz i nav, kas speetu ko labu dariit.

samurajs
    Participant

e.j.Nē – esmu saskatījies Saskaņas centra un ParBitēm pozitīvās reklāmiņas! :p

Jaunzems
    Participant

Labi, ka mana ome ir ikšķiliete. Balsos par Ufo.

drunk_lizard
    Participant

sje jums, mle!

https://datuve.lv/forums/60629/par_ko_balsot_lielajas_velesanas/

un taadi ir nomaacosjais vairums

izdzimtenji…

Jaunzems
    Participant

Metīs kauliņus, lozēs…

samurajs
    Participant

Ko lamājies, d_l? Elektorāts vairs netic nevienai partijai, tas arī viss. Bet neiet vēlēt arī nav pareizi. Tagad jāizvēlas mazākais no ļaunumiem, resp. tie, kas mazāk sūdus savārīs.

WerNeo
    Participant

A tas, ko viņi pieprasa, tā ir viņu darīšana. Man kursā bija daudz Latvijas krievu, neviens nebija ļauni noskaņots pret Latviju vai latviešu valodu. Pie tam, vienam čalim arī dikti interesēja hokejs. Abi ļurinājām par Latvijas izlasi, spējām, varēšanām. Un tad es ieminējos, ka “šovakar jāskatās kā krievi nospēlēs, vajadzētu uzvarēt”. Atbilde mani šokēja: “Zini, man vienalga kā viņi tur nospēlē, man galvenais, lai mūsējie šodien uzvar”.

Tāpēc, neredzu iemeslu satraukumam. Krievi, kas kaut kur mūsu valstī “izsitas”, tiem prāta pietiek. Tie, kas tur klaigā, tie jau nu neies Latviju apbižot. 🙂

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā