Jūsu viedoklis: turpmākā situācija mūsu ģerevņā?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Jūsu viedoklis: turpmākā situācija mūsu ģerevņā?

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

“Balsojiet par TP, citādi šī cūka mirs”! Jaunākā TP reklāma 😀

samurajs
    Participant

Vot, WerNeo, bet man darba kolektīvā pavisam citādāk. Kad bija tas čempis – visi tik apsprieda Krievijas spēles, par LV tāda pat interese kā par Zimbabves izlasi 😀 Lai kā vilku baro – vienalga uz mežu skatīsies!

Esam apsprieduši – kāpēc jamie nekārto pilsonību? A tāpēc, ka nepilsonis var ar bezmaksas vīzu uz Krieviju braukāt. Latviski prot, bet nerunā. Kaut vai ieskrienies.

TokRa
    Participant

https://euprofiler.eu — tiem, kas vēl nav izlemuši.

nitro
    Participant

samurajs wrote:

{..}Edgars: mudaks būsi tu, ja neiesi balsot! Neiesim – un drīz atkal ielu nosaukumi būs 2 valodās :p

Nu nezinu gan..ja jau pat pieredzeejushi paveci cilveeki, kas jauniibaa straadaajushi gan policijaa, gan juristos saka, ka veeleeshanu rezultaati jau zinaami, jo politikjos nav nezinjas un paardziivojumu momenti par rezultaatu tad ko tur iipashi var ietekmeet? Shova peec aiziet nav interesanti..veca patiesiiba Veeleeshanu rezultaati nav atkariigi no veeleetaaju skaita bet gan balsu skaitiitaajiem. 🙂

Sid: Ministri tieshaam neizstraadaa likumus bet tos apstiprina.

WerNeo
    Participant

samurajs wrote:

Vot, WerNeo, bet man darba kolektīvā pavisam citādāk. Kad bija tas čempis – visi tik apsprieda Krievijas spēles, par LV tāda pat interese kā par Zimbabves izlasi 😀 Lai kā vilku baro – vienalga uz mežu skatīsies!

Esam apsprieduši – kāpēc jamie nekārto pilsonību? A tāpēc, ka nepilsonis var ar bezmaksas vīzu uz Krieviju braukāt. Latviski prot, bet nerunā. Kaut vai ieskrienies.

Nu lūk. No tā mēs varam secināt, ka ne jau tautībai nozīme. D_L pēc spēles ar ASV te dikti nostājās pret Latvijas izlasi (vienā līmenī ar Zimbabvi nolika). 🙂 Viņš ir krievs? Nez vai…

Žurnalisti tautas kūda savā starpā. Tikai nesaprotu, kam tas ir vajadzīgs? Kas to “mūziku” pasūta? Jo abu pušu žurnālisti vienādi kūda latviešus un krievus.

Mr.Death
    Participant

Un tagad Samuraj, daži manuprāt diezgan labi oponējoši argumenti, tam ko Tu man pateici:

1) Varbūt es arī aizeju nobalsot, par partiju, kas man varbūt vienā smadzeņu šūnā ievieš kādas cerības. Un tad? Tāpat omītes un naivo blondīņu + citu lētuču – reklāmas zombiju bars, sabalsos par tiem, kas piedāvā “neapēst pīrādziņus”, vai par “kurš gan cits?” supermena visvarošo Š leserkungu. Tautas partija arī reklamējās iekš TV ar diezgan spēcīgu mūziku reklāmai apakšā, kas tā vien lētajos ļautiņos ievieš tās cerības. Ko dos tā mana balss? Adata siena kaudzē.

2) Ja es neaizeju nobalsot, nekas arī no tā daudz nemainās. Visdrīzāk, ka es ielikšu sludinājumu “Atdodu savu balsi par 10 latiem” un vismaz uz dienu varēšu atļauties brangāk pierīties, kaut gan pēc prognozējamā valsts korupcijas līmeņa, nevienu amatpersonu tas tāpat neinteresēs. (Te jau bij reiz akcija “Balso un saņem piečuku” ja kāds vēl atcerās).

Par pārējo runājot, visā visumā balstoties pēc iepriekšējo gadu notikumiem, es subjektīvi par 100 % varu izsecināt, ka nevienam no “balsot”, “nebalsot” variantiem nav nekādas jēgas. Tāpat pārsvaru iegūs tie, kuri būs tautai visvairāk ieziepējuši pakaļu ar savām saldajām un aicinošajām reklāmas kampaņām. (Vai arī izkukuļojuši veselu maiznīcu balsu skaitītājiem).

P.s. šodien starpcitu, labi pasmējos, kad padzirdēju, ka vietējie ar ričukiem uz tačkām velkot politiskās reklāmas. tajā pat laikā mana pastkastīte bija aizdirsta ar reklāmas bukletiem, par kaut kādu debīlu partiju – uzreiz pa taisno izlidināju miskastē.

Lakoniski izsakoties, tiem, kam nepatīk gari lasīt, te būs sakāmvārds:

“Pēc putraskatla brēc visvairāk tie, kas visvairāk ir baroti”.

Saprotiet kā gribiet, un pie tā arī palikšu. Tagad lūdzu komentārus studijā.

jazzer
    Participant

Edgars

Komentāru gribi? Lūdzu!

Strausa politika tā ir-iebāzīšu galvu smiltīs,lai nekas nav jāredz.Kad viss būs beidzies-izvilkšu un paskatīšos,kāds rezultāts un tad brēkšu,cik tizli sabalsots.

Katrai balsij ir nozīme.Krievi ies masveidā,nemocoties ar kompleksiem un balsos par savējiem.

Labi,ka visi nedomā tā,kā tu.Ļoti daudzi cer uz latviešu politisko apātiju,slinkumu un uz tā rēķina cer pilnībā pārņemt varu valstī.Ne jau veltīgi netā tiek masīvi aģitēts neiet uz vēlēšanām,jo viņiem tas ir izdevīgi.

Beigu beigās-pat ja neinteresēsies par politiku,politika interesēsies par tevi.Nekur no tās nespruksi.

aoma
    Participant

Pa TV3 Ilze Jaunalksne labi pateica: vai balsot par godīgiem, bet slinkiem, vai tomēr labāk par veikliem, bet zagļiem? 😀

Izvēles iespējas ir ļoti minimālas, Rīgā tas varbūt ir savādāk, bet es nolēmu, ka mūspuses pašvaldībā lai labāk paliek, kā ir, pārējie kandidāti pa reizei jau ir bijuši un tad zaga vēl vairāk.

jazzer, kāpēc Tu domā, ka latviešiem valstī vēl ir kaut kāda teikšana? Sen tādas vairs nav, nauda valda pār pasauli.

samurajs
    Participant

Edgars wrote:

mana pastkastīte bija aizdirsta ar reklāmas bukletiem, par kaut kādu debīlu partiju – uzreiz pa taisno izlidināju miskastē.

Eu… HELP! iedod man ar kādu reklāmu, es ar gribu, a mani tikai Osipovs un Saskaņas centrs atcerējās! 🙁

Acīmredzot TP u.c. labējie par sevi tik pārliecināti Liepājā, ka netur pat par vajadzīgu pat vērsties pie katra vēlētāja. Nu jā… province…

Varu tikai apstiprināt, ka nelatvieši visi kā viens gatavojas iet balsot.

Jaunzems
    Participant

Man uz vecā CRT monitora augšējās malas ir uzlīme ar uzrakstu “powered by šlesers :)”

Mr.Death
    Participant

jazzer pavēro iepriekšējos gadus – visu laiku pie varas vieni un tie paši. tu gribi teikt ka tagad būs pavisam savādāk? tu gribi teikt ka valsts amatpersonas, kurām ir samazinātas algas un, kas jau tā ir nokaitinātas dēļ štatu samazināšanas būs noturīgākas pret kukuļņemšanu? man gan tā neliekas :>

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā