Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › K
Un kâ jûs domâja kâda varçtu bût datora komplektâcija uz 280-300 Ls , ja pçrk tikai Mainboard, CPU, RAM, Video.
Lûdzu atsaucieties!
Es ieteiktu, tagad iegâdâties mâtes plati, kuras socket atbalsta duâlîgos, bet proci pirkt solo. Kad nokritîs cenas duâlîgajiem vai èetrîðiem, tad jâpçrk tik procis un sistçma rox! Tâ tad, ieguldam mobo, RAM un video!
Es ieteiktu, tagad iegâdâties mâtes plati, kuras socket atbalsta duâlîgos, bet proci pirkt solo. Kad nokritîs cenas duâlîgajiem vai èetrîðiem, tad jâpçrk tik procis un sistçma rox! Tâ tad, ieguldam mobo, RAM un video!
Es tomçr vienmçr bûðu par Intel procesoriem. Jo fakts, ka viòi jau no paða sâkuma rûpçjâs par klientiem (pret nodegðanas ierîce, celeron), ir laba zîme. Celeronam ir spçks 🙂
Bûtu man tagad lieki 300ls, òemtu kompi, ar 775 slotu un kaut kâdu Celeron uz 2ghz! Un DAUDZ RAM 🙂
Es tomçr vienmçr bûðu par Intel procesoriem. Jo fakts, ka viòi jau no paða sâkuma rûpçjâs par klientiem (pret nodegðanas ierîce, celeron), ir laba zîme. Celeronam ir spçks 🙂
Bûtu man tagad lieki 300ls, òemtu kompi, ar 775 slotu un kaut kâdu Celeron uz 2ghz! Un DAUDZ RAM 🙂
AMD Athlon 3800 Dual core(2Ghz)
RAM- DDRII 677 1GB
Video ATI x1650 (kkas tâds)
Pârçjais man ira- cietais 250GB
 mâtene- Gigabyte iespçjams crosfire DDRII no 500-800 Mhz ramu likt un 6 sata 🙂
AMD Athlon 3800 Dual core(2Ghz)
RAM- DDRII 677 1GB
Video ATI x1650 (kkas tâds)
Pârçjais man ira- cietais 250GB
 mâtene- Gigabyte iespçjams crosfire DDRII no 500-800 Mhz ramu likt un 6 sata 🙂
Preses relīzes