K

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Tâ tâda pseidoaptauja par valdoðajiem mûzikas stiliem mûsu lietotâju vidû 🙂

Samurajs klausâs praktiski visu, kas interesants… nesmâdç ne metal, ne hiphop, ne electronic 😀

Necieðu penzionâru gaudu ziòìes íipa Rozenðtrauhs un Co.

Îpaði kâ liepâjniekam patîk smagais roks ar simfonisko oríestri.

marr
    Participant

Hip-hop, R’n’b, house.

marr
    Participant

Hip-hop, R’n’b, house.

shady
    Participant

Mana mûzikas gaume ir atkarîga no garstâvokïa.

Nav tâ, ka esmu piesaistîts kâdam stilam – varu klausîties sâkot no vecajiem ðïâgeriem lîdz pat repam utt..

Parasti ieslçdzu kâdu mûzikas kanâlu vai radio un skan fonâ – îpaðu uzmanîbu nepievçrðu.

shady
    Participant

Mana mûzikas gaume ir atkarîga no garstâvokïa.

Nav tâ, ka esmu piesaistîts kâdam stilam – varu klausîties sâkot no vecajiem ðïâgeriem lîdz pat repam utt..

Parasti ieslçdzu kâdu mûzikas kanâlu vai radio un skan fonâ – îpaðu uzmanîbu nepievçrðu.

marr
    Participant

nç nu es jau arî parasti klausos radio tikai íeksîða pçc aka vienkârði fonâ, kas skan, tas ir labi, bet runa ir par to, kam dod priekðroku, ja ir izvçle 😉 Tas ka minçtie ir populârâkie, nenozîmç, ka attiecîgâ garastâvoklî nevar ieslçgt kaut ko citu 😛

marr
    Participant

nç nu es jau arî parasti klausos radio tikai íeksîða pçc aka vienkârði fonâ, kas skan, tas ir labi, bet runa ir par to, kam dod priekðroku, ja ir izvçle 😉 Tas ka minçtie ir populârâkie, nenozîmç, ka attiecîgâ garastâvoklî nevar ieslçgt kaut ko citu 😛

zhagis
    Participant

Piekºtu MARR.

Pa retam,kad ðdîgs garîgais uzlieku QUEEN,DEPHESHE MODE….

zhagis
    Participant

Piekºtu MARR.

Pa retam,kad ðdîgs garîgais uzlieku QUEEN,DEPHESHE MODE….

nitro
    Participant

Klausos jebko kas dotajaa briidii piesaista. Neesmu no tiem kas aprobezhojas ar kko konkreetu vai arii klausaas dziesmu taapeec ka izpildiitaajs uzbudina..tie ir kaarteejie stereotipi kuri jau sen nekam neder..

Pashlaik(uz sitiena) klausos trance dziesmas dazhas..(:

nitro
    Participant

Klausos jebko kas dotajaa briidii piesaista. Neesmu no tiem kas aprobezhojas ar kko konkreetu vai arii klausaas dziesmu taapeec ka izpildiitaajs uzbudina..tie ir kaarteejie stereotipi kuri jau sen nekam neder..

Pashlaik(uz sitiena) klausos trance dziesmas dazhas..(:

fatduude
    Participant

tikai un vienîgi metâlu. pârçjais ðíiet neinteresants un uzdzen miegu. pçdçjâ laikâ vairâk klausos daþâdus underground metâl grupas un konkrçtâk bleku. paðlaik skan Heresi zviedru underground bleks, tas nu tâ, ja kâds zina tâdu 🙂

fatduude
    Participant

tikai un vienîgi metâlu. pârçjais ðíiet neinteresants un uzdzen miegu. pçdçjâ laikâ vairâk klausos daþâdus underground metâl grupas un konkrçtâk bleku. paðlaik skan Heresi zviedru underground bleks, tas nu tâ, ja kâds zina tâdu 🙂

StyleZ
    Participant

Paarsvaraa klubu repertuaaru – dance, techno, house, trance, R&B. Tachu miiljako dziesmu topaa ir vesela kaudze no pop, rock, metal un hip-hop gabaliem.

StyleZ
    Participant

Paarsvaraa klubu repertuaaru – dance, techno, house, trance, R&B. Tachu miiljako dziesmu topaa ir vesela kaudze no pop, rock, metal un hip-hop gabaliem.

usins
    Participant

😀 nu es klausos paarsvaraa dance, club, party (ar normaalu ritmu), retums hip-hop, dazhreiz russian music. 🙂

Un tad veel metal, rock.. nu karoche kas mani draugos paziist war paklausiities manu izlasi un sapratis.. 🙂

usins
    Participant

😀 nu es klausos paarsvaraa dance, club, party (ar normaalu ritmu), retums hip-hop, dazhreiz russian music. 🙂

Un tad veel metal, rock.. nu karoche kas mani draugos paziist war paklausiities manu izlasi un sapratis.. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā