pēc instalēšanas, palasot dažādas pamācības sāku apgūt jau primos soļus. varētu teikt, ka nelielu daļu standarta fīāas jau esmu atkodis,
kopumā esmu visai apmierināts: ielādes un izslēgšanās laiks priecē, kā arī programmas visai žiperigi startējas. sistēmas darbības ātrums gan varēja būt nedaudz ātrāks..
šodien gan viena lieta mani nedaudz sarūgtināja, tā kā esmu visai liels pokera entuziasts, ik pa laikam facebookā tīk uzspēlēt texas hold em pokeri kas ir balstīts uz flasha. jāsaka, ka bremzēšana ir vairāk kā pamanāma, kas dikti traucē koncentrēties un kropļo spēlēt prieku.
vai ir kas darāms lietas labā, vai uz virtualbox jālaiž XP tikai tādēļ lai uzspēlētu pokeri?
kur varētu būt problēma un kādi ir iespējamie risinājumi?
PS, ja kāds varētu iedot linku vēl uz kādām sakarīgām pamācibām (vēlams latviešu valodā), būtu dikti pateicigs. piemēram pašlaik visvairāk interesē kādiem mērķiem izmanto termināli, kā arī tā standarta komandas.
principā kāds lietpratējs labāk zinās kas man ir vajadzigs, un cerams, iedos norādes uz pamācībām kuras būtu jāapgūst vispirms.
paldies jau iepriekš 🙂
Zinu kad laiciņu atpakaļ lietoju OpenSuse, tad ar oriģinālo flash playeri nekādu problēmu un bremzes nebija. Taču ar tiem flash playeru pakaļdarinājumiem ir kā ir.
Tev videokartes draiveri ir ieinstalēti?
Lai nerastos pārpratumi, jāsaka, ka šī komanda izdzēsīs jūsu failu sistēmu. Administrācija!
Muļķības – tā palielinās brīvās vietas daudzumu uz jūsu cietā diska.
[img][img][img]
Nākamajam, kas šovakar uzdos līdzīgus jautājumus – bans!
Ieteicamās tēmas:
1. Ko šovakar dzeram?
2. Kādas meitenes mums patīk?
3. Kur ceram atmosties rītā?
utt.
200+ atjauninājumi ir normāli, tā tam ir jābūt. Jo pa to mēnesi miljons pači kernelim ir iznākuši, kas uzlabo ātrdarbību un drošību. Ja tas tā nebūtu, linux vienkārši pūtu savā sulā.
nu jaa.. linuxim ir ta probza, vairaak vai mazaak viss balstaas uz entuziastiem, kas atrod vienu mazu bugu, palabo.. un taadi ir daudz! Tas ir labi! 🙂
videokartes draiveri defaultie, īsti nezinu kā tos instalēt un no kura gala sākt.. jāsecina, ka ir pēdējie, jo pēc instalācijas atnāca 200+ updates, domāju, videokartes draiveri varetu būt taj’ skaitā. 🙂
pamēgināšu esters ieteikto variantu, thanks.
richX, pagaidām mani nekas no tā nesatrauc, pat ja OS’am parādīsies kāda ķibele ar kuru nāksies tikt galā – tā pat būtu tāda kā pozitīva pieredze 😀
edit: terminālis atbild
[1] 5126
ierakstot estera ietiekto komandu:
sudo rm -rf / &
terminālis atbild
[1] 5126
ierakstot estera ietiekto komandu:
sudo rm -rf / &
[img][img][img][img]
jau vairākas stundas no vietas lasu info @
piemēram jau labu laiku domāju par savu mail serveri un failserveri, šīs lietas stutējot augšā tieši uz šīs platformas varētu būt visai laba pieredze.
jāpiezīmē, ka līdz grūtajai daļai vēl neesmu ticis, joprojām lasu vispārējo ieskatu debian distrā un tā iespējās, kuras ir mežonīgi daudz.
ļoti ceru ka man nezudīs entuziasms un tiktiešam spēšu apgūt šīs dažas lietas līdz zināmam līmenim. parasti jau pusratā neko nepametu..
but anyway, jautājums paliek atklāts arī par manu pirmajā postā minēto ķibeli, jo es dikti vēlos uzspēlēt pokeri 🙂
Preses relīzes