Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Kā apmānīt fotoradaru?
“pamēģini!”
Raksts tulkots no solīdas drukātās preses, Latvijas un Krievijas, tēma rādīta pa Discovery u.c. un Tu uzskati, ka tev ir tiesības (kaut morālas) ierobežot informācijas brīvību?
Ja reāli – nav redzēts, ka kāds pa šoseju brauktu zem 100, vismaz tur kur tehniski iespējams. Un ja sitas, tad tāpēc, ka nemāk braukt, nekam nederīgi ceļi, vai arī neprot novērtēt reālos braukšanas apstākļus…
“Ja reāli – nav redzēts, ka kāds pa šoseju brauktu zem 100, vismaz tur kur tehniski iespējams.”
Tas tikai apstiprina to, cik slima ir tauta. Bet ko tur runāt, ja jau CSDD atbalsta ātruma pārkāpšanu ar savu skaties divreiz …
Un vispār- kāds “dulliem letiņiem” ar to sakars, palasi komentus pirmavotā, tā ir lielā Krievija 😀
# Johannes пишет:
7 Ð¸ÑŽÐ»Ñ 2008 в 10:15
Ртаким, которые тут призывают ездить абÑолютно по правилам – попробуйте доехать по вÑем правилам например от МоÑквы до… Ñкажем новоÑибирÑка. Ð’Ñ‹ ехать будете дней 10. Когда в нормальном ÐДЕКВÐТÐОМ режиме Ð´Ð²Ð¸Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ñ (Ñ Ð½Ðµ призываю вÑех летать по траÑÑам как камикадзе) Ñтот путь занимает 2-3 днÑ
Es nenoliedzu, ka ir nepieciešami ātruma ierobežojumi, bet pie mums pierastais banānu republikas organizācijas veids gan nav pieņemams, lielākā daļa “uzlabojumu” nav kvalitatīvi īstenoti, tie reti ir vērsti uz lietotāju ērtuma uzlabošanu, drīzāk uz iespējami lielu ierobežošanu, maksimāla labuma gūšanu no, piemēram, sodīšanas, nevis problēmas risināšana. Sodi nav efektīvākais risinājums.
man ir 10 gadu stāžs un esmu braucis ar ātrumu virs 200 km/h kā arī cietis avārijā un saņēmis par to sodu. Diemžēl es izdaru no tā secinājumus un vairāk noteikumus nepārkāpju, turpretī lielākā daļa turpina spļaut uz likumiem.
samuraj, tie 90 ir vēl no padomju laikiem. runa iet par drošu braukšanas ātrumu kurā vidējais statistiskais spēj adekvāti noreaģēt. Palasi literatūru par drošu ātrumu. Ne vienmēr ir droši braukt ar 90 km/h reizēm lai cik tas nebūtu dīvaini ir droši braukt ātrāk, tomēr nez kapēc lielai daļai šķiet, ka tas ir kā pienākums braukt visur ātrāk, nerādīt pagriezienus, stāvēt kur pagadās utt ujp … tas slimas tautas sindroms. Braukšanas kultūras nav kā tādas…
Par braukšanas kultūru- tas tā pagrūtāk, nāk līdz kā pagātnes mantojums 😀
Preses relīzes