Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › ka atmest smekesanu
Ja nav kaut cik motivācijas – nelīdzēs ne zāles, ne plāksteris. Punkts.
Negribi smēķēt? Nesmēķē! Citi pērk nez kādas grāmatas, citi – tabletes (kuras arī palīdzot, kamēr tabletes tiek lietotas), taču es uzskatu, ka galvenais, lai nesmēķētu ir nesmēķēt. Uzreiz, nevis pakāpeniski.
Un vēl – ja esi mēnesi nesmēķējis, tas nenozīmē, ka esi tā kārtīgi atmetis. Cik esmu novērojis, ja tu sāc smēķēt, tava dzīve izmainās mūžam, jo pat tad, ja gadiem neesi smēķējis pēc atmešanas, var pienākt stresains periods, kad tam sātanam paļaujies un atsāc šo netikumu piekopt. Daudz man zināmu cilvēku pat pēc 2 gadu pauzes ir atsākuši smēķēt. Lai nolādēts tas mirklis, kad tīņu laikos mēnesi ar pretīguma sajūtu sejā un zilo LM zobos centos kļūt par stilīgo pīpmani.
Pazīstamam tēvs normāli smēķēja 10+ gadus… Vienu vakaru viņa dēls izgāja uz balkona ar viņu aprunāties un teic lai atmet jo negrib redzēt uz nāves gultas un vēl parunājās, tā nu kopā pēc lielās runas aizgāja uz miskasti un izmeta paciņu, kopš tā vakara tēvs vairs pat cigareti nav ņēmis jau kādu 7 gadu… Bez nekādiem plāksteriem bez neko…. Tikai un vienīgi ar gribasspēku.
Sabiedrībā ir aizspriedums, ka tas nikotīna plāksteris vai košlene aizvietos cigareti, tā nebūt nav
😉 Jācīnās tā pat jebkurā gadījumā būs pašam ar to savu vēlēšanos pēc nikotīna un NEVIENS preperāts aptiekā tev neizslēgs šo vēlēšanos, kā tikai pats ar savu stingro nostāju un vēlēšanos atmest!
Lai veicas!
PA PACIŠ…U
Lūk, iesaku noskatīties (an krievu valodā, bet tomēr):
[youtube]
un
[youtube]
Padomā. Varbūt, ka var.
Bet ja nopietni, protams gribasspēks, motivācija un kāds pārliecinošs moments. Kūpināt sāku jau skolas gados, bet tad studiju gados pievērsos alpīnismam. Kad kārtējā kāpienā jutu, ka motors un plaušas darbojas ar kārtīgu pārslodzi (un ap 4000m augstumā arī tas ļuļķis garšo krietni riebīgāk) – tā pieliku punktu un neesmu vairs atsācis, kaut gan nopietnā kāpienā pēdējo reizi biju pirms 9 gadiem.
Preses relīzes