Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › ka atmest smekesanu
Vot
Bet kalnos kāpšana kā motivācija atmešanai patiesībā ir pat ļoti laba.
Lai cik paradoksāli tas nebūtu, smēķētājam frāze “Smēķēšana nopietni apdraud Jūsu veselību” ir absolūti pie pakaļas. Biedēšana ar smēķēšanas nodarīto ļaunumu veselībai ir klišejiska, nodrāzta un banāla. Ir izveidojies apziņas filtrs, kurš nelaiž cauri brīdinājumus un bildītes uz cigarešu paciņām – it kā tas uz mani absolūti neattiektos. Bet attiecas gan. Tikai atdzīt to ļoti negribās. Jo neatdzīt savu vājumu ir vieglāk nekā atmest smēķēšanu.
Sak- tie stulbie stulbeņi tač neko nerubī, un biedē tikai te mani. Es tak vecis- nebaidos ne no kā. Ies ka uzfāzēt aiz stūra…
Š obrīd būvēju sev motivāciju atmest. Pagaidām izskatās cerīgi. 😀 Bet nu reāli- nakuj man jābaro tabakas industrija bendējot savu veselību? Atmetot ieguvējs būšu tikai es pats. Man tas nav vajadzīgs. Es to varu! Davaj, veči man trūkst kāda ovācija, pliķis pa plecu un aplausi! Saņemās!
Visdrīzāk tā smēķēšana ir jāaizvieto ar citu narkotiku to, kas izdalās pēc fiziskās slodzes endorfīns vai? Ja nekļūdos. Un vispār jau trakākais ir tas, ka tev bieži vien ir jārisina citu cilvēku radītas problēmas un nevis dzīvot savu dzīvi (vai vismaz kaut reizi iešaut pa tauri problēmu radītājam -iem). Un tas ir pats pretīgākais, laikam tādēļ es smēķēju. NAUDA 😀
Vajag gribasspēku.
Netiecies pec tiem plāksteriem tiecies pēc mērķa. 🙂
Lai izdodas!
No faktiem kas pārsteidz- cigaretes saturs pirms apstrādes tiek mērcēts govs urīnā. Un cigaretē nav ne smakas no tabakas- drīzāk ar visu Mendeļējeva tabulu piesūcināts papīrs un atkritumi.
Well, es arī smēķēju jau ~10-12+ gadus (jopčik, ku daudz :D). Kā jau lielākā daļa, tad arī es sāku kūpināt kaut kādā pamatskolas laikā ar to pašu zilo LM. 😀
Par atmešanu – it kā nav problēma ņemt un nepīpēt, varu vairākas dienas iztikt bez smēķēšanas. Man vairāk patīk pats smēķēšanas process – paņem, uztin smēķi, aizkūpini 😀 Galvenais atrast ar ko sevi nodarbināt – jo tieši bezģeļņiks man rada to vēlm aiziet uzpīpēt, kā arī pieradums pie paša procesa.
Jā, par to, ka visās cigaretēs tabaka nav vispār vai ir minimāli – tiesa. Kaut kur jūtūbē klīst apkārt video, kur viens zinātnieks paņem random cigareti un tās saturu sadala reizinātājos – papīrs, visādi atriezumi un vēl visādas draņķības + tas viss apsmidzināts ar vēl visādiem brīnumiem.
kādu laiku atpakaļToms
Kad gribās smēķēt, vienkārši jānodarbina sevi ar kaut ko citu, ar darbu kura laikā nav laika domāt par smēķēšanu.
sēdi un redzi ka roka pati pēc kaut kā stiepjas
Creepy… 😀
No atmešanas viens jauns netikums,svars klāt kādi 20kg.Agrāk varēju rīt visu ko,tagad needu neko bet svars turās vienalga.Tipa lai nepaliktu resns drīkstot ēst tikai košleni un tad arī tikai sugar free.
Preses relīzes