Kā atvērt hansol CRT?!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kā atvērt hansol CRT?!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    msh
    Participant

Objekts – Hansol 705D. Nepieciešams atvērt, taču atšķirībā no normāliem monitoriem kam ir četras skrūves apkārt, kuras atskrūvējot aizmugure noņemas, šim ir divas apakšā, pēc to atskrūvēšanas vari censties cik gribi un tikai sačakarēt korpusu, bet ne attaisīt. Kādam varbūt ir pieredze ar šitādu? Plauktā stāv viens apmēram to gadu līdzīgs modelis tikai ar apaļo kineskopu un tur tāda pati huiņa…

izredzētais
    Participant

otrs modelis 501p?

acīm redzami ka ķepiņ as tos monitorus tur kopā .. nepatīkama padarīšana, diez vai nesalaužot vienu atskrūvēsi otru 😀

msh
    Participant

710P :p

Negribu nevienu salauzt 😀

Aldis
    Participant

Ar nazīti jāloka malas! Man kautkāds sambo [ķīnietis] bij līdzīgs ienācis, ar izblieztu drošinātāju! Takā to varēja nomainīt – kad vajadzēja vērt vaļā 1h čakājos! 😀 Nevienu no klipšiem nenolauzu, bet čakars gan ir! 🙂

drunk_lizard
    Participant

ar nazi neviens neloka, taa sacjakaree aarejo skatu :>

novelc pa spraugu ar “plastic tool” i vsjo)

tiesa “tool” pasjam jaauztaisa. es izmantoju vienreizeeji lietojamaa komplekta plastmasas nazjeli ar amputeetiem robiem un uzspiceetu asmeniiti :>

msh
    Participant

Paldies par atbildēm, monitors ir vaļā 😀 Š itam konkrētajam augšā abos sānos pa klipsim kurus es ar nazi atķibināju vaļā.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā