Sākumlapa › Forumi › Software › Windows › ka automatiski, linijas beigas pec kartas ievietot ciparu?
Sasapejis jautajums. Ka varetu dabut gatavu tadu lietu.
Piemers:
texttexttext1
texttexttext2
texttexttext3
Ka dabut gatavu to, lai automatiski tie cipari sarakstas? Es saprotu slinkumam nav robezu..
Bet tomer, ja ir japieraksta lidz sesciparu skaitlim tas viss tad ir ka ir…
man ir miljons un viens vards
Tabula
1,2,3,4,5,6,7 (kautkas līdzigs bibliotēkai)
(Numerācija pēc kuras atrast)
Vārds=1
Vārds=2
Vārds=3
Vārds=4
Vārds=5
Vārds=6
Vārds=7
!Un jā man vajag tieši šadu variantu jo kartotēka jau ir sarakstīta.
Man trūkst tā daļa kas nāk aiz = (cipari)
Duma palikšu kamēr sarakstīšu 46 844 837 ciparu. kaut arī uz leju tikai :/
Excel tas nav, PHP arī nav, kas tad? *.txt fails vai kas? Kur šos datus editē uz doto brīdi? Š os datus vadi kādā web interfeisā vai savadi *.txt failā? C++ kods jāraksta, kas random tekstam kabina klāt skaitļus?
Svētki=
kāpēc gan ne=
bez tevis vienmēr zaļi=
apmēram šādi, zem katras tēmas ir apakštēma kas arī skaitļojas pēc ‘=’
Iekopē lūdzu reālu piemēru ar visām apakštēmām un vēlamo numerāciju. Vai atdalītājs starp tekstu un cipariem vienmēr ir “=” ?
A kur vispār problēma, txt failus samest vienā mega exel tabulā, sanumurēt, un pēc tam exportēt laukā kā vajag, txt, csv, etc.
2 temas ar apakstemam aiz = skaitlis tadel lai nejuktu ar temu. Virstemas nevajag skaitit tikai apakstemas , lai pectam var darit daramo. :> Es tikai loti ceru ka jusu smadzenes neapgriezu ar kajam gaisa,
Klejošana
vecums=5325
kur iet=5326
kam būt=5327
uz kurieni=5328
mājas=5329
pasaule=5330
nauda=5331
veiksme=5332
mīļākie=
sekss=
joki=
Mājas
cilvēks=
draugi=
māte=
tēvs=
bērni=
būt=
ūdens=
nekad nepamet=
Lai pievienotu jāizveido jauns html fails, jāsaglabā, jāatver ar Firefox, jāpievieno fails un jāizvēlas “entire file”. Vēlams gan negāzt iekšā visu uzreiz. Pa kādiem 100 000 ierakstiem vajadzētu apstrādāt.
Read bytes:
Protams, var netaisīt jaunu datni, bet uzreiz dzīt iekšā teiksim tajā pašā mysql…
Preses relīzes