Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Kā ieraudzīt noslēptu HDD
Neesmu baigais dzelžu eksperts un uzdošu, iespējams, muļķīgus jautājumus.
Pie PC, kuram pa pieskari aizgāja i7 procis, failu glabāšanai bija pieslēgts 2TB Seagate HDD.
Disks ar KAUT KÄ€DÄ€M stock W7 metodēm bija noslēpts no visiem lietotājiem tā, lai to redzētu tikai konkrēts lietotājs. Rezultātā citi lietotāji pat nevarēja nojaust ka fiziski ir pieslēgts vēl kāds HDD.
Kad nobruka sistēma, protams viss tika steigā pārinstalēts utt.
Tagad, slēdzot disku klāt, viņu neredz NEVIENS kompis, jo visticamāk cietnim pašam kaut kur ir iešuvies tas lietotājs utt. HVZ kā tas strādā.
Vai kāds šeit vispār saprot par ko es runāju un vai zin virzienu, kurā virzienā rakņāties?
Var protams aizstiept uz datu atjaunošanu utt., bet, iespējams ir cilvēcīgāki varianti.
Esmu 100% pārliecināts ka ar datiem un cietni viss ir kārtībā.
Padies, ja būs kāds vērtīgs padoms.
otrkārt, ja Winda neredz, esi mēģinājis kaut vai ar hirem tūļiem paskatīties kas uz cietā darās?!
or
Vel pastav iespeja, ka vari meginat HDD pieslegt pie datora, kuram ir Linux.
Esmu 100% pārliecināts ka ar datiem un cietni viss ir kārtībā.
es nebūtu tik pārliecināts.
Ja BIOSā redz – nu tad pamēģini no kāda Live Linux vai Hiren’s paskatīties. Var arī kādu recovery softu pamēģināt, bet vispār hvz kas tur darīts un vēl varbūt, pasarg Dievs, kriptēts. Tad gan datiem atā atā.
Ja autoram nodedzis i7, nav garantija, ka cietuci nepiemeklēja tas pats.
Preses relīzes