Kā ieraudzīt noslēptu HDD

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) Kā ieraudzīt noslēptu HDD

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    russo
    Participant

Sveiki,

Neesmu baigais dzelžu eksperts un uzdošu, iespējams, muļķīgus jautājumus.

Pie PC, kuram pa pieskari aizgāja i7 procis, failu glabāšanai bija pieslēgts 2TB Seagate HDD.

Disks ar KAUT KÄ€DÄ€M stock W7 metodēm bija noslēpts no visiem lietotājiem tā, lai to redzētu tikai konkrēts lietotājs. Rezultātā citi lietotāji pat nevarēja nojaust ka fiziski ir pieslēgts vēl kāds HDD.

Kad nobruka sistēma, protams viss tika steigā pārinstalēts utt.

Tagad, slēdzot disku klāt, viņu neredz NEVIENS kompis, jo visticamāk cietnim pašam kaut kur ir iešuvies tas lietotājs utt. HVZ kā tas strādā.

Vai kāds šeit vispār saprot par ko es runāju un vai zin virzienu, kurā virzienā rakņāties?

Var protams aizstiept uz datu atjaunošanu utt., bet, iespējams ir cilvēcīgāki varianti.

Esmu 100% pārliecināts ka ar datiem un cietni viss ir kārtībā.

Padies, ja būs kāds vērtīgs padoms.

Quagmire
    Participant

BIOSā arī neredz?

Aldis
    Participant

Pirmkārt, jau tiešām – vai pats cietnis parādās BIOS-ā,

otrkārt, ja Winda neredz, esi mēģinājis kaut vai ar hirem tūļiem paskatīties kas uz cietā darās?!

Tehaki
    Participant

Uzspied labo taustiņu uz My Computer > Manage > Disk Management un tur arī meklē savu hdd. Ja esi 100% pārliecināts, ka ar cietni viss kārtībā tur arī viņam visticamāk vajadzētu parādīties…

MeistarsUnVergs
    Participant

Iespeejams cietnim ir GPT partiicija, kuru WinXP neredz. Principaa ja partiicija ir atpaziistama, Win automaatiski pieskir vinjai burtu.

mrbemvee
    Participant

Ka var nokaut proesoru? Tu piedzeries uzgazies datoram virsu vai sedeji ar H serijas budzheta matesplati?

https://sourceforge.net/projects/ext2fsd/files/latest/download?source=files

or

https://www.youtube.com/watch?v=qwDZ8bNFi3Q

Vel pastav iespeja, ka vari meginat HDD pieslegt pie datora, kuram ir Linux.

m_janis
    Participant

Autors kautkur pazudis, tā arī neatbildot, vai BIOSā cietnis redzams – tam būtu jāuzrādās neatkarīgi no tā, kas tur ķīmiķots. Pretējā gadījumā par šo apgalvojumu

Quote:

Esmu 100% pārliecināts ka ar datiem un cietni viss ir kārtībā.

es nebūtu tik pārliecināts.

Ja BIOSā redz – nu tad pamēģini no kāda Live Linux vai Hiren’s paskatīties. Var arī kādu recovery softu pamēģināt, bet vispār hvz kas tur darīts un vēl varbūt, pasarg Dievs, kriptēts. Tad gan datiem atā atā.

samurajs
    Participant

Bija rets gadījiens ar vecu PC, kad PSU stabilizators nobruka – +12 V vietā nāca laukā ap 18. Nodega praktiski viss.

Ja autoram nodedzis i7, nav garantija, ka cietuci nepiemeklēja tas pats.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā