Iesaku tev lietot AVAST antivīrusu. Viena laba lieta viņam ir tāda, ka tu vari pirms windows iebūtošanās skenēt failus.
KOOOOOOOOOOO??!!!
nu sjitais sit visu pusju…..
apsveicu, zeeni – juusu portaala admins ir {cenzeets} pie kam pilniigs…..
Kaut kad šonedēļ būs jāpamēģina jūsu ieteiktie padomi.
drunk_lizard: ne no tevīm iespējams sagaidīt normālu atbildi, ne tu proti lasīt, jo qiuzzal, tev uzdeva jautājumu, uz kuru tu neatbildēji.
kpo man jams uzdeva par jautaajumu?!
nu protams, ka cietnja logjiskaa sadalja ir partiicija nevis patriicija, mhhhhh
zeeni – jums ir taada apetiite un tik mazas mutiites(iznjemot samuraju, kursj ir vieniigais daudz maz zinosjais kadrs), bet ponjas nekaadas……
iisaak sakot tas mazulis fox jau aplauzaas savaa gudriibaa…
par tevi vispaari komentu nav….
godiigi sakot juusu zjeel……
seviskjs padoms tev – ej par logjistikas straadnieku – nekas praatiigaaks tev nav lemts….
ķirzak, izbeidz!
Foxi vakar satiku, mazliet apšņākts izskatījās[img]
Sāc ar System Restore uz kādu tālāku punktu, kad tev viss vēl gāja normāli. Ja nepalīdzēs – domāsim tālāk.
Cik var spriest, caur IRC esi atrāvies vīrusus. Tāpēc turpmāk lieto kaut vai to pašu hujubuntu pedofīļu lapu apmeklēšanai un kriminālajam čatam, vismaz neko neatrausies…
Wow… tagad tik paskatījos uz normis_161 antivīrusa bildi… pēc scrollbar pozīcijas spriežot, tev tur pāris simti karantinēti… tur kāda perētava, taisies pārdot tirgū? Vai makšķerēsi ar tiem tārpiem?
Tu pastāsti, kur viņus dabū? Man uz Virtualbox ir speciāls Windows priekš visādiem, tostarp vīrusu eksperimentiem. Tikai nekādi nevaru sadabūt tos vīrusus…:P
vienkaarsji izcili….
lejuplaadee cureit, starteejies safemode un palaid
cureit ir utilis, kuram nevajag instalaaciju, liidz ar to regjistru ierakstus un lielaakaa dalja zarazas to nespeej kaveet
jaacer, ka taads guru, kaa tu, zina, kaa uzstarteet safemode?
un jaa, safe mode var darbinaat utiliitu “hijackthis”, kura preciizi noraada starteetos procesus, to izcelsmes failus un regkejus
bet nu spriezjot peec tevis – labaak neriskee un ar curvehandiem pa sisteemu nerakaajies….
samurajs, mana nav vainiiga, ka tava rekstu autore nav speejiiga lasiit, tikai skriceleet
ps. izlasiiju jamaa vieniigo rakstu par adobi
izcils tutoriaalis….
Lūk attēls, kā tas izskatās
Š eit arī neliels info
Nu ķirzaciņneaplauzies ko?
Iesaku avastu lietot.
Vēl avast iekļauj sevi dažādus vairogos. Pamēiģini pats uzlikt avastu un novilkt kādu zināmu trojanu, vīrusu, redzēsi, ka tas tev nebūs iespējams, jo avast jau pirms tam to failu būs neskenējis un ja rezultātā tas būs kāds kaitnieks, tad automātiski pārtrauks konekciju un izlēks brīdinājuma logs. (Diezgan iespaidīgs) Par šo AV varu teikt tikai labus vārdus. Vienīgais mīnuss, ka iekš draugiem.lv zoli nevar uzspēlēt, tad gan vairogi ir jāatslēdz.
P.S.
Ja nu es nekā nejēdzu, tad tāda notepada nemaz nebūtu. Ķirzak vispirms 3 reizes padomā, tad vēl vienu reizi, un tad tikai izsakies.
Man pašam līdz šim izdevies visu veiksmīgi iztīrīt (daudz gan arī nekas nav bijis), bet normim laikam nekas cits neatliks, kā saglābt datus un reinstall Windows. Pie tik trūcīgām zināšanām tas būs visātrāk.
veelos veerst juusu augstiibas viedokli uz dazjaam lietaam (kuras starp citu iespeejams izlobiit no juusu sniegtaa linka)
– neviena PROGRAMMA nav speejiiga straadaat bez OPERACIONAALAAS SISTEEMAS
– juusu piemineetajaa gadiijumaa dotaas programmas koda prioritaate ir primaara, liidz ar to programmas sniegtaas instrukcijas OPERACIONAALAA SISTEEMA izpilda pirmaas
– otrajaa punktaa mineetaa iemesla deelj juusu augstiibas operacionaalaja sisteemaa VAR TIKT IZPILDIIA ljaundabiiga komanda, jo juusu rekomendeetais softs NEKAADI neietekmee SISTEEMAS starteesjanos
ieteikums no sirds – durik, iesaku saakt no pamatiem nevis no jumta…..
Nesapratu šo te?
otrajaa punktaa mineetaa iemesla deelj juusu augstiibas operacionaalaja sisteemaa VAR TIKT IZPILDIIA ljaundabiiga komanda, jo juusu rekomendeetais softs NEKAADI neietekmee SISTEEMAS starteesjanos
P.S. Ja pamatos reptīļi iemetušies, tad Jumts arī tāds šķībs palicis.
manu mailu vari atrast ieksj profaila
lai atvieglotu tev dziivi – java un activx ir atsleegti
specom tevis deelj lejuplaadeesju tevis dzemdeeto kodu ar ie uz xpsp2 adnina acc
paskaidroju otro punktu:
kasti iesleedzot pirmaa tiek inicializeeta bios, taa atrod (vai neatrod) buutojamu sisteemu un to startee
sisteemaa pirmais tiek starteets kernel, jeb pamatkodols, kursj taalaak peec dotajaam instrukcijaam inicializee moduljus/servisus
tikko kaa kodols ar tam nepieciesjamajiem servisiem ir starteejies saakas gui ielaade(vai arii nesaakas, ja tas nav nodefineets)
tava daargaa win gadiijumaa pirms gui ielaades starteejas tas suunainais avast, kursj nu nekaadiigi nespeej ietekmeet kernelja darbiibu, ibo jams pats ir impotents….
miiljo puisiit, es saprotu tavas pubertaates probleemas, nu esi jau tu gudrs, esi
tikai nebaaz savu pumpaino degunu tur, kur tu neko nejeedz…
BR
drunk_lizard
gjeenij, gaidiisju ar nepacietiibu
manu mailu vari atrast ieksj profaila
lai atvieglotu tev dziivi – java un activx ir atsleegti
specom tevis deelj lejuplaadeesju tevis dzemdeeto kodu ar ie uz xpsp2 adnina acc
paskaidroju otro punktu:
kasti iesleedzot pirmaa tiek inicializeeta bios, taa atrod (vai neatrod) buutojamu sisteemu un to startee
sisteemaa pirmais tiek starteets kernel, jeb pamatkodols, kursj taalaak peec dotajaam instrukcijaam inicializee moduljus/servisus
tikko kaa kodols ar tam nepieciesjamajiem servisiem ir starteejies saakas gui ielaade(vai arii nesaakas, ja tas nav nodefineets)
tava daargaa win gadiijumaa pirms gui ielaades starteejas tas suunainais avast, kursj nu nekaadiigi nespeej ietekmeet kernelja darbiibu, ibo jams pats ir impotents….
miiljo puisiit, es saprotu tavas pubertaates probleemas, nu esi jau tu gudrs, esi
tikai nebaaz savu pumpaino degunu tur, kur tu neko nejeedz…
BR
drunk_lizard
Nav man nekādas problēmas. Ja nu vienīgi tev. Man vispār tāds jautājums tev. Ko tu centies te pierādīt? Ne es to avastu taisīju ne tu, tāpēc ko tu vari zināt par viņu? Kā un kad viņš bootosies. Nu vienozīmīgi labāks par kaut kādu Kaspersky noteikti ir.
Tad tev tāds jautājums, esi kaut kāds igaunis, leitis, vai čečens, ka normālā, saprotamā latviešu valodā nevari savu domu, tekstu uzrakstīt? Vai nu arī tev kāda trauma ir, ka valoda jaucās? Varu tev pie LOGOPĒDA SARUNÄ€T atlaidi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kārtējais brīdinājums tev par valodu. Nevienam te specializēti nav jāmežgī acis, lai salasītu tavu komentāru.
Te mēs redzam NIX priekšrocības; ja katrs lietotu to vismaz daļēji, apmeklējot šaubīgās interneta vietnes, tad šī vīrusu problēma atkristu vispār.
Bet vai nevarētu palūgt kungus būs iecietīgākiem vienam pret otru? Neviens nav ģēnijs, visi mēs tikai mācāmies. Un ja kāds kādā no daudzajiem IT apakšpunktiem zin vairāk kā citi, tad tas nav iemesls noniecināt pārējos. Arī tu, d_l, nebūt nezini 100% visu… jeb varbūt uzskati, ka zini?
Labāk savu gudrību pierādi un kādu rakstu uzraksti, tutu, da jeb ko. Bet laikam jau ( bērnudārzā, ka bootā teici) neko nevēlies rakstīt?
bet es NEKAD nelienu teemaas no kuraam es nekaa nejeedzu(atskjiriibaa no foxkaaturviju)
kaa jau kautkur te piemineeju – tevi cienu kaa savaa jomaa pietiekosji advanceetu un vieniigo kko stukaajosjo sjeitan…
mhhhh(sjajaa briidii tev pastiepaas par 5 cm garaaks)
protams vareetu uzrakstiit(nevis truli paarkopeet) kaadu raksteli, bet atkal BET – neredzu jeegu
lai uzrakstiitu normaalu rakstu ir nepieciesjams zinaams izpeetes, saliidzinaasjanas darbs. ziedojot savu laiku bezjeegaa(ibo publiceejot rakstu sjeit tiek bezjeegaa pateereeti resursi) es noteikti nejutiisju gandariijumu, mhhhh
spamot es varu iizii, jo tas neprasa ne procenta smadzenju noslodzes 😉
Par rakstiem – tas tā, pats zinu, ka labu rakstu grūti uzrakstīt. Bet tu varētu lūk ko: dot ieteikumus, kā uzlabot foruma darbu! Tomēr visai zinošs un pieredzējis esi, un tas cerams tavu smadzeni nepiepūlēs???
vienkaarsji izcili….
lejuplaadee cureit, starteejies safemode un palaid
cureit ir utilis, kuram nevajag instalaaciju, liidz ar to regjistru ierakstus un lielaakaa dalja zarazas to nespeej kaveet
jaacer, ka taads guru, kaa tu, zina, kaa uzstarteet safemode?
un jaa, safe mode var darbinaat utiliitu “hijackthis”, kura preciizi noraada starteetos procesus, to izcelsmes failus un regkejus
bet nu spriezjot peec tevis – labaak neriskee un ar curvehandiem pa sisteemu nerakaajies….
samurajs, mana nav vainiiga, ka tava rekstu autore nav speejiiga lasiit, tikai skriceleet
ps. izlasiiju jamaa vieniigo rakstu par adobi
izcils tutoriaalis….
nu, ibio, foxkaatevitur
es speciaali prieksj tevis quoteeju jau otro reizi!
kas, te visi nemaak lasiit?
Preses relīzes