vienkaarsji izcili….
lejuplaadee cureit, starteejies safemode un palaid
cureit ir utilis, kuram nevajag instalaaciju, liidz ar to regjistru ierakstus un lielaakaa dalja zarazas to nespeej kaveet
jaacer, ka taads guru, kaa tu, zina, kaa uzstarteet safemode?
un jaa, safe mode var darbinaat utiliitu “hijackthis”, kura preciizi noraada starteetos procesus, to izcelsmes failus un regkejus
bet nu spriezjot peec tevis – labaak neriskee un ar curvehandiem pa sisteemu nerakaajies….
samurajs, mana nav vainiiga, ka tava rekstu autore nav speejiiga lasiit, tikai skriceleet
ps. izlasiiju jamaa vieniigo rakstu par adobi
izcils tutoriaalis….
nu, ibio, foxkaatevitur
es speciaali prieksj tevis quoteeju jau otro reizi!
kas, te visi nemaak lasiit?
Nevaru jau arī katru poustu, katrā tēma pārlasīt un ievērot, ja paralēli kodējies, vai dari vēl kaut ko citu.
Neko nevajadzēja 2x atkārtot, Dr.Web’s cureIT uzreiz tika piefiksēts. ja normis_161 guļ darbā, tad laikam tik ļoti nemaz nevajag.
@D_L: vai pats esi testējis to utilīti, patiešām tik laba?
uz visaam juusu kljuudaam esmu noraadiijis
tas, ka juusu jaukais un draudziigais kolektiivs to nesaprot – taa nav mana vaina
redz, lvneta telpa ir ljoti maza un ierobezjota, liidz ar to piedaavaajums paarsniedz pieprasiijumu
kaa pats labi saproti – sjajaa gadiijumaa klients izveelas kvalitatiivaako vai brendotaako preci. jaunam speeleetaajam piesaatinaataa tirguu ielauzties ir bezcers…..
uz ko speeleejaat juus – uz stikla krelliiteem(kraasainiem vaardinjiem), mhhhh
protams var to izdariit, bet tad jaapiedaavaa unikaala prece vai p0rns
pirmo celju gaaja sameeraa jaunais eoz.lv(extremal overclocking team) un jamiem izdevaas
juus sjobriid piedaavaajat gumijas sievieti(pie kam tiesjaa noziimee, mhhhh, topic kkur tepat karaajas)…..
kaa pats atziimeeji – labu rakstu uzrakstiit ir gruuti, pie kam ne tik daudz gramatiski, kaa tehniski
pie kam jebkuru labu rakstu var nogremdeet debili komenti (ooo, te nu spicie rakstu autori/power useri nekaveejas likt lietaa savas speejas)
samurajs, buutu nu seedeejis un ceelis datuvi – sjis strunts par spiiti manai reklaamai(mhhhh) ir, bija un buus beernelju(lasi – kruto adminu) kabatas forums….
. un raksti takš lūdzu beidzot latviski nevis translitā! :hmz:
diemzjeel juusu krutaa kodera deelj turpinaasju rakstiit translitaa
es neciesju, ka manaa tekstaa peeksnji diakrisko ziimju vietaa paraadas kubi vai jautaajuma ziimes…..
Starp citu es tīri ciešami protu rakstīt gramatiski pareizi.
drunk_lizard
samurajs, buutu nu seedeejis un ceelis datuvi – sjis strunts par spiiti manai reklaamai(mhhhh) ir, bija un buus beernelju(lasi – kruto adminu) kabatas forums….
Kādēļ piemini datuvi? datuve un boot ir forumi ar mazliet savādāku ievirzi. Š eit nav tikai IT!
Es ienāku šeit, lai arī padalītos ar ko interesantu – nejau tikai izlasīt kārtējo topiku un guglēt vai auto-pilotā atbildēt uz jautājumu.
Gumijas lelle? par to laptopu? and? es viņu ieliku – ja nepamanīji, tad ir tāda sadaļa “humors”. Kādēļ lai nebūtu?
Redz..ja kas nepatīk, tad cilvēkam nav jālasa viss, bet tikai tas, kas viņu piesaista. Es ar neskatos visas sadaļas, ja nu vienīgi ir garīgais.
Ja gribēji zināt, tad interesantāk ir mēģināt pacelt augšā ko jaunu! Nevis sēdēt visu mūžu datuvē.
Un neredzu šeit interešu konfliktu.
tagad nu es iesju cjucjeet, mamma teica lai tik ilgi pie compuutera neseezju
ta4u es esu kruc 4uwaks un neklausos…..
till next time
No datuves nekur neesu aizgājis, bet tur ir samilzušas pietiekami dziļas iekšējās problēmas… drošvien esi lietas kursā. Kādreiz draudzīgā un vienotā adminu kolektīva vietā tagad katrs velk uz savu pusi. Bet tas nav jautājums, kuru būtu jāapspriež te.
Bet varbūt tomēr par Notepad tev nav taisnība, mēs nemaz nevēlējāmies taisīt to līdzīgu lielajiem IT portāliem. Ideja bija – forums, kurā var atpūsties, apspriest IT jaunumus bez zinātniskas piekasīšanās… resp. vieta, kur tauta sadzīvotu draudzīgi. Ne viss uzreiz izdodas, bet laiks rādīs.
Nesalīdzini mūs ar portāliem, kuri pastāv 3 un vairāk gadus, mūsu mūžs pagaidām ir dienās mērāms…
drunk_lizard: Un kā tad ar tavu tekstu varetu saistīt šos piecus failus par datora ielādi (autoexe.bat, command.com, msdos.sys,config.sys un io.sys). Es esmu dzirdējis tikai par šiem pieciem failiem (tikai netaceros kādā secībā tie ielādējās), ka tiem noteiki ir jābūt, citādi, ja kāds no tiem nav, dators neieslēgsies.
drunk_lizard: Un kā tad ar tavu tekstu varetu saistīt šos piecus failus par datora ielādi (autoexe.bat, command.com, msdos.sys,config.sys un io.sys). Es esmu dzirdējis tikai par šiem pieciem failiem
cieniitais rakstu autor, es saprotu, ka juus kautko kautkur kautkad esat dzirdeejis
attieciigie faili ir DOS opereetaajsisteemas faili, mhhhhh
autoexe palaizj buutu no hdd, msdos ir nosaciitais kodols, command.com ir shells, config un io ir DOS draiverus un parametrus saturosjie faili, mhhhhhh
juusu gadiijumaa (pieljauju, ka juus izmantojat xp opereetaajsisteemu) buutu nodrosjina ntbuutloaders(ntldr), buuta kaartiibu boot.ini un sisteemas starta parametrus ntdetect.com
juusu lietotajaa operacionaalajaa sisteemaa tomeer ir iekljauti juusu augstaak mineetie faili, bet tie ir domaati komandrindas darbiibas nodrosjinaasjanai….
varbuut juus esat dzirdeejis arii par ne windowsveidiigajaam operaaciju sisteemaam(unix, linux, os2) kuraam noteikti nav juusu mineeto failu – tomeer neskatoties uz to perfekti tiek nodrosjinaata datora darbiiba….
es ceru, ka mans necilais paskaidrojums juus padariija laimiigu
Man liekas. Ka notepads ir labāk sakartots nekā boot.lv to pēc izskata, funkcionalitātes spriežu. Kāpēc tur sākuma lapā kaut kādi freimi? Dažreiz mysql kļūdas. Mēs šeit lielu lietu pievēršam ērtumam un funkcionalitātei, kvalitātei. Nav te nekas uz ļepu ļepu sataisīts.
cieniijamo it portaala administraator, veeleetos veerst juusu uzmaniibu uz nieciigu bagu, kursk drosji vien deelj juusu paaraakaas aiznjemtiibas ir pasliideejis garaam juusu visuredzosjajaam aciim….
mhhhh
Bet par bugiem: lūdzu, nākošais – ielogojoties no ēzelīša ĪĒ7, šitāds parādās… kas mums draugiem.lv filiāle, vai?
Fox: uzkodētos jaunumus 6x pārbaudīt uz visiem pārlūkiem, un tikai tad laist gaisā!
Adrese:
Bremzēšana – varbūt jā, varbūt nē, nezinu kur tie tārpi atrodas…
Preses relīzes