Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kā izskatās tavs datorgalds?
ar šo beidzu offtopiku
šajā
Kā arī piemetīsies tādi kaitīgie ieradumi kā blogu, forumu lasīšana un regulāra postošana tajos 😀
, ka man varētu piemesties atkarība no postošanas. To es tagad vēlētos attiecināt uz Mazo Džoniju (neņem ļaunā, vnk runājamais uznāca 🙂 ). Un, kā bieži dzirdēts daudzās pārraidēs, bērni ir visvieglāk ietekmējamā sabiedrības daļa, respektīvi, viņi viegli pieķeras pie dažādām atkarībām un tās atmest viņiem sagādā lielas grūtības. Arī šajā gadījumā var novērot zināmu atkarību. Š ajā gadījumā tā ir psiholoģiskā atkarība (bīstamākā no visiem veidiem), precīzāk, sociālā atkarība (nezinu kā to pareizi sauc
Džonij, nesaku ka šis raksturojums atbilst tev, tomēr iesaku par to kaut nedaudz aizdomāties. Un ja es tomēr kļūdos, tad piedod, kļūdīties tomēr ir cilvēcīgi…
Š is teksts arī nav no zila gaisa rauts. Daudzi cilvēki ir piedzīvojuši kaut ko līdzīgu savās dzīvēs. Es arī neesmu izņēmums. Ceru, ka Džonijs būs….
Piedodiet par off-topic un par to, ka nemāku šo domu pasniegt kodolīgāk…
…bet vienalga doma sanāca kaut kāda saraustīta… esmu aizmirsis, kā skaisti izteikties…
Reizēm pēc ilgas pavadīšanas pie datora, nesaņēmis pietiekošu novērtējumu, viņš kļūst uzbudināts…
es labaak nekomenteesju, savaadaak atskries veel rajah un saaks sludinaat tikumu :>
galds, kā jau vecpuišam, bardaks, tiem kam tie kartgikākie galdi, tiem ir meitene, kas neļauj ieaugt cūkkūtī 😀 (ir jau vēl pa malām ar šādi tādi krāmi, bet nu kamera nav diezko, nevares vispar neko sparast 😀 )
siicis savaas bildees savilcis visu savu bagaatiibu :>
divas flesjkas, triis mobilie telefoni, kautkaads psp, triis taalvadiibas pultis(mhhh), akvaarijs, pieclitrene un vistas iepakojums :>
a juus vinju sjitaa apceljat :>
aa, cjort, piemirsu veel vieniigo pasaku graamatu – mantojumu no vecmaaminjas :>
aa, cjort, piemirsu veel vieniigo pasaku graamatu – mantojumu no vecmaaminjas :>
un tev nav? :ogrāmata no sērijas “Brīnumzeme – Pasaules tautu pasakas” ar nosaukumu “Zachis un Leopards” – šitai jābūt katra sevis cienoša datorlietotāja plauktā!
Man ir vesela kolekcija ar šo sēriju, bērnības mīļākās pasaku grāmatas, ja Lētam Džonijam interesē, varam vienoties par attiecīgu cenu 😀
burkāninj, njifiga nav jvc. tjā ir filips dīvīdī rekŠrdera pultdz.
Pulti jau var noregulet…
Saku ka man tada pati, JVC teljuks 😀
whateva
[img]https://bildites.lv/images/m8hdgceqp7gaz4knuhb_thumb.jpg[img]https://bildites.lv/images/5kffmhlm9j6qororoyc_thumb.jpg
Un pasreiz velk uz ko tādu:
Sorij pa bilzu kvalitati, digitalais focuks man uzradies ir nesen, slinkums fotografet, iespejams nofotografesu mazbik velak, ieliksu tagadejo galdu, kas ir jau kartigaks 😀 🙂
Un šitais man tāds biežs viesis uz mana galda 😀 :
Paldies labi.
Laikam tikai wallaby sēž uz krēsla, pārējie uz īkšķa laikam 😀
Preses relīzes