Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kā izskatās tavs desktops? – 2.daļa
Ak jaa, man arii patiik ka ir vismaz divi monitori, diemzheel, otru, taadu pashu, sadauziiju netiishaam pie ieprieksheejaas paarkaartoshanas. IR veel divi mazliet mazaaku monitori, bet neesmu veel iegaadaajies barokljus vinjiem.. .
[img]https://bildes.freefm.lv/thumb/375.jpeg
[img]https://bildes.freefm.lv/thumb/376.jpeg
zināji ka tos kas žopā slidina kopa vairakus skrinus un citus tur par idiotiem nespējīgiem ar attiecīgiem tūļiem pafiltrēt tavas bildes, sauc par dumjiem švan kenobjiem? Pieriebies jau…
Davaj sarunājam ka nefeikosiem desktopus lai pakārtu krāniņu uz sijas….
Ja būtu notepadā tāds konkurss “mēneša izgāšanās komentāros”, tad es balsotu par šo. Morpheus rullē! 🙂
cherchez la femme
Sorry, my bad 🙁 But what a fk ir tas otrs monis?
zināji ka tos kas žopā slidina kopa vairakus skrinus un citus tur par idiotiem nespējīgiem ar attiecīgiem tūļiem pafiltrēt tavas bildes, sauc par dumjiem švan kenobjiem? Pieriebies jau…
Ja būtu notepadā tāds konkurss “mēneša izgāšanās komentāros”, tad es balsotu par šo. Morpheus rullē! 🙂
JŠªS esat auns :))) Es savu kļūdu atzinu, un pasaki tu man, cik daudz tādus moņus tu esi redzējis kā viņam un tu manā vieta nebūtu nofailojis?
JŠªS esat auns :))) Es savu kļūdu atzinu, un pasaki tu man, cik daudz tādus moņus tu esi redzējis kā viņam un tu manā vieta nebūtu nofailojis?
Bet es taču nerakstīju tās muļķības, bet tu gan! Monitorus tādus (un ne tikai tādus) daudz esmu redzējis.
tu nenofailoji, tu izgāzies kā veca sēta. Narciss, tu, mūsu. 😀
P.S. Par aunu padarīšanu, pat nekomentēšu.
P.P.S. Un piebildē – te kaut kāds anglisks teksts tavā stilā, lai krutāk izskatās. 😀 (censored) 🙂
Ja pareizi saskatu ne pārāk aso attēlu tas tas ir pagriezts uz sāniem 15″ widescreen monis. (Varbūt pat mazāks) Ja ir šis variants, tad jau nav nekāds neredzēts monstrs, tas monitors.
Patiesībā tie ir 24″ (1920×1200) un 17″ (1280×1024) Pivot. Melnā svītra skrīnšotā kreisajam monitoram apakšā ir dēļ tiem liekajiem 80 pikseļiem labajam monitoram.
-> Morpheus, WerNeo 😀
Tādu konfigurāciju tiešām nesanāk bieži redzēt, tāpēc Morpheus arī “iekrita”. Un to, ka manus postus te bieži vien uzskata par feikiem, es jau sāku pierast. Varbūt tikai nevajag tos personīgos uzbraucienus, citādi var iznākt smieklīgi, ja savu teikto varu apstiprināt ar foto vai video.
😀 😀 😀
P.S. Morpheus, vai nevar būt tā, ka es to fotogrāfiju arī samontēju ar fotošopu? 😀
Ja pareizi saskatu ne pārāk aso attēlu tas tas ir pagriezts uz sāniem 15″ widescreen monis. (Varbūt pat mazāks) Ja ir šis variants, tad jau nav nekāds neredzēts monstrs, tas monitors.
Patiesībā tie ir 24″ (1920×1200) un 17″ (1280×1024) Pivot. Melnā svītra skrīnšotā kreisajam monitoram apakšā ir dēļ tiem liekajiem 80 pikseļiem labajam monitoram.
-> Morpheus, WerNeo 😀
Tādu konfigurāciju tiešām nesanāk bieži redzēt, tāpēc Morpheus arī “iekrita”. Un to, ka manus postus te bieži vien uzskata par feikiem, es jau sāku pierast. Varbūt tikai nevajag tos personīgos uzbraucienus, citādi var iznākt smieklīgi, ja savu teikto varu apstiprināt ar foto vai video.
😀 😀 😀
P.S. Morpheus, vai nevar būt tā, ka es to fotogrāfiju arī samontēju ar fotošopu? 😀
Nah, yore devil 😀
@WerNeo awww, nu tu gan man uzbrauci, tas jau poh ka daļa manu skype kontaktu ir angliski runājoši ļautiņi ar kuriem es nereti sazinos vairak nekā ar latviski runājošiem
😀
Morpheus, beidz kasīties! Izgāzies kā veca sēta, tad sēdi klusu un uzvedies pieklājīgi. Tad mēs ātri aizmirsīsim šo “incidentu”.
😀
Man ir attieksmes problemas, tb, es vienmēr visu ko iesaku novedu līdz galam 😀 kautkādam, bet galam 😀 ej nooptimize tejkannu un iedzer kapiju ne te kkādus moņus kombinē 😀 /lab joks/ bet anyway, nav grūti ar tādu strādat? Kursosru lidini starp moņiem vai kā?
Labajā monitorā visādi win tūļbāri, skype, u.c. sīcene, keisajā notiek visa darbība pa visu ekrānu. Kad programmēju, tad labajā monitorā turu helpu. Tā kā ar priekšniecību pārsvarā runāju (t.i. čatoju) pa skype, tad ir ļoti ērti, jo nav tie logi jāpārslēdz – viss vienmēr redzams.
Kreiso monitoru izmantoju arī kā televizoru, tad labajā redzu skaipu un varu atbildēt (nu, ja darba laikā skatos televizoru, bet boss kaut ko prasa.)
P.S. Tejkannu meklēju kādu pusgadu, līdz atradu optimālu. Tai pieskaņoju kafijas dzeršanas rituālu (t.i. algoritmu).
😀
AMD 780G čipsetam var izmantot paralēli iebūvēto videokarti un PCI-E, tādējādi var pieslēgt 4 monitorus. Man te viens tāds kompis uz 780G mētājās, kaut kad ir doma pamēģināt tos 4 monitorus.
Vēl viens veids ir aprakstīts šeit:
@WerNeo awww, nu tu gan man uzbrauci, tas jau poh ka daļa manu skype kontaktu ir angliski runājoši ļautiņi ar kuriem es nereti sazinos vairak nekā ar latviski runājošiem
Tad tu saviem skaipa kontaktiem arī raksti: “John, Tu kļūdies! This is Photoshop!” ? 🙂
Tad tu saviem skaipa kontaktiem arī raksti: “John, Tu kļūdies! This is Photoshop!” ? 🙂
Gadās arī tā 😀 un tikai pēc saņemtās rindas “???” saprotu ka kautkas ne tā 😀
#Edit: kad bļin Foxis beidzot izvilks rokas no kabatam un salabos paginator? Besī jau lādēt tēmu kuras svars ir labi daudz MB
jau paspējās nomainīties…
😀