Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › kā izveidot audio failu ar bildi HD video formātā?
kādu programmu izmantot?
izmēģināju viss kaut ko, bet nesanāk, lai bilde būtu īstajā kvalitātē, sanāk aprautas vertikālās vai horizontālās malas…
1280×720 izšķirtspējā
bilde man ir tādā izšķirtspējā, pielieku audio klāt, bet malas tik un tā aprautas sanāk…
varbūt, ka kāds zin, paldies iepriekš 😉
1280×720 izšķirtspējā <
Ä¢eniāli, ne?
Bildi var uzlikt ar Logo filtru uz 100%. Pieņemot, ka kompresors to pārāk neizķēpās, visam vajadzētu būt ok.
Protams, vajadzēs paņemt attiecīgu kodeku (XviD?) un bitrate.
A kur tu gribi izmantot to video failu?
File –> Open video file –> Atveram izveidoto 1280x720px JPG bildi.
Audio –> Audio from other file –> Atveram vajadzīgo fona audio skaņu
Video –> Frame rate –> Source rate adjustment –> Chance so video and audio durations match
Video –> Frame rate –> Frame rate conversation –> Convert to fps –> uzliekam pēc vajadzības, 1-30 whatever.
Video –> Compression –> Uzliekam vajadzīgo video kodeku. Pirms visa šitā, pēc vajadzības uzinstalējam kādu kodeku, Xvid
File –> Save as AVI
PS. TavaMaate laikam nedaudz aplauzās. Man arī nepieleca, par ko 😀
iekš youtube…
https://www.youtube.com/watch?v=zpbfnrDPUFY1280×7201280×720
Drono un kloķis var zust būdās, gudreļi. Ko diez viņam dos tā 1280×720 bilde tavā AVI vai XviD, ja aspekts nebūs 16:9 …
Peace.
bet paldies, ka biji tik atapīgs un atbildēji uz manu jautājumu 😉
mana specialitāte nav video montēšana, vai sazin vēl kas! tam esi domāts TU datornūģis!
1280:720 = 16:9
Formāts? Hrenviņrozīnēs, YouTube saprot arī AVI/XviD/MP3. Jā, H.264/AAC ir “pareizie” HD kodeki un MP4 ir oficiālais formāts. Te tas ir principa jautājums, nevis kvalitātes. Jau skrienam barā pirkt/”pirkt” kādu maksas programma, kas to supporto. Piemēram, Adobe Premiere – izvirtība, kas dēļ lielā krutuma rada orgasmu visiem Bubertiem utml.. Vai pietiek ar TMPGEnc Xpress.
Skatos, TavaMaate
https://www.youtube.com/watch?v=zpbfnrDPUFY
Fake and gay 🙂
Skatos ka tev arī cieņā RayWilliamJohnson šovs 😀
Two angry camels in a tiny car?
Kloķi, ammm, tu man vari pateikt ko es nepareizi pateicu? 😀 Adobe Pr ir tik pat liela izvirtība kā tava māte lold, atkal sāksi kariņu par gaumi? Tavs mazais loceklis laikam mazliet paaugās pēc šitā, w00t 😀 bet neko jau tu tā arī nepateici, tik izsviedi kkādas pāris rindas. 😀
Samuraj, tu ko ņirgājies? Stiprākas zāles? Man diemžēl un tev par nelaimi dziļi popig visi IP bani un šmani. 🙂 njevpadlo saregot miljards kontu
Skatos ka tev arī cieņā RayWilliamJohnson šovs 😀
Two angry camels in a tiny car?
So addopted ^^ Im just sayn…
paldies, sanāca caur sony vegas :)) izmērs outputā arī tikai ~ 40 mb.
formāts wmv, frame rate 1 😀 audi 320kb/s, 16 : 9
Preses relīzes