Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Kā jums patīk London fire?
Un es pat nebrīnīšos ja nevienu par to nepakārs, tāpat kā beidzās ar Zolitūdes Maximu, papīri izrādīsies kārtībā, tātad nekas nav noticis.
Es te varētu savā 1980. gada pagaidus mājā aizsvilināt savu hatu, un kaimiņiem nekas nekaitētu, pat evakuēties nevajadzētu, turpinātu skatīties Panorāmu. Māju taisijuši kirgīzi (un vietējie), uz fikso, pohujā, un tā ir droša.
Londonā advancētajā, debesskrāpis no krepapīra, joptv.
Un pasakiet vel ka visām tām augstajām izglītībām ir kaut kripatiņa jēgas.
AAAARGH!
Varbūt ziņās būs raksts par izmeklēšanas imitāciju.
EDIT: Ja iet runa par māju svilšanas tempiem, līvānnieces svilst kā skali – nepaspēj pat pažarnieki atvilkties, ka jau pamati gruzd.
Liepājā dega bērnudārzā slēdzis, RIMI, 2reiz Maxima. Jelgavā nesen lampa Maximā. Bet vai kāds ir sodīts?
Mēs te tikko ar Optron par šito nolamājāmies – kapēc vispār visi bērnudārzi nav zem noplūdniekiem?
P.S. Skatos youtūbē tādu AMNUSA, baltkrievs amerikā par elektriķi strādā. Tur vispār viss ir strikti dokumentēts, ir “book of code”, un nevar nepieturēties pie noteikumiem, ja vien neesi PRO un nevari inspektoram pamatot kapēc tev vajag savādāk. Un ļoti pareizi, ja arī var par elektriķi pagadīties kāds nejēga, tad viņam ir skaidri aizliegts darīt nepareizi. Inspektors pārbauda visu, un koka karkasu mājas deg retāk nekā mums skārda Maximas.
Nu jā, arhitekti smai nofeiloja un par to samaksāja cilvēki ar savām dzīvībām. Neesmu bijis soc tīkloos, bet noteikti ir pray for tas debeskrāpis un my prayers are for bla bla bla…
NAV CIETIS
Izņēmums, Polija – kur tur reiz arī kaut kas sabruka, un atbildīgos sauca pie dziesmas istabiņā ar zviedru aizskariem
Iedomājies, siltināšana ar lētiem degošiem materiāliem pa 10 miljoniem. Tur tīrajā ir “izcelti” vismaz 3 ļimoni. Iespējams pat pie 4.
AAARGH!
Es kaukādas vates esmu mēģinājis dedzināt, viņas nedeg. Kūst un pil dažas, jā, iespējams kancerogēna gāze izdalās, neesu mēģinājis ieelpot, bet pašas pa sevi tās vates nedeg.
Š īferis jau arī nedeg pats pa sevi, tikai daudzi gudrīši uzlika šīferi pa virsu šķindeļiem, kuri savukārt labi izkalst bez lietus 😉
Veljoprojām nav ne1 no 4 KTCMO bosiem arestēts. Tas nozīmē ka viņi ir prom, viss ir, sveikElz.
Siltināšanas apakšnieki, fiktīvie, arī ir prom.
Tas viens zaglēns vel interviju sniedzis pēc tās degšanas.
Pa tuneli, 3 stundas un Francija, pēc 10 stundām booking iekš Nicas/Monako viesnīcas.
Toties varonīgie menti arestējuši kaukādu kadru kas fotografējis līķi. Daunēni neiznēsātie.
Nevis taka latvieteļi…
Par seskiem vaino seu līdzīgos balstiesīgos.
Un vislabāk izdzēs savu accountu. Nevienam te nevajag tavu bezjēdzīgo žvankstēšanu.
Preses relīzes