Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kā jūs izvēlieties jaunu tālruni
Pus gada laikā bija šāda telefonu nomaiņa, paņemu Nokia 5230, Tad nāca Nokia X6, sapratu, ka nav aršanas un paņemu Samsung Galaxy S II no bites pa tiešo, kad vēl viņus vispār netirgoja, un tagad esmu pilnībā apmierināts ar telefona, maza datoriņa funkcijām, nebiju kādreiz domājis, ka šāds viedīgais baigi palīdzēs darbā, bet tagad nevarētu iedomāties, kā būtu sēdēt ar telefonu, kam ir tikai zvanīt un sūtīt sms funkcijas.
Ikdienā izmantoju gmail sinhronizāciju, google maps fīčas, kalendāru, plānotāju, wifi priekš mājas interneta utt…
Man vienalga kādā krāsa ir telefons, zaļs, sarkans, zils, galvenais lai viņš ir moderns, ar daudz labāk fīčām, extrām, un uz to brīdi optimālākais labākais variants no visiem piedāvājumiem.
Pēc tam lietotāju viedokļa meklējumi, kādas ir tipveida vainas laika gaitā, atfiltrējot cimperlīgos modeļus.
Un esmu to pulciņā, kam kādreiz bija pašsaprotami zvanīt, sūtīt SMS un lietot samocītu Opera mini, bet tagad Skype, normāls vebs un gūgles kartes telefonā liekas ierastas ērtības.