Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kā lai atinstalē drazu,kura nepaķļaujas?
Tad nu lūdz palīdzību ka lai atinstalē…es meiģināju darīt to caur kontrol paneli un nekā!
Peograma ķiniešu valodā,cik saprot kautkāds sistēma skeneris…
Labi,šeit būs bildes ar ziņojumiem pie nonešanas
Cik saprotu ziņo,vai programa jau nonesta vai nav tiesību nonest lai griežoties pie administratora,kā to lai saprot…?Gribēju caur “sistēmsdisk”…iekš programmu failu mapi nonest,tur nemaz šādu mapes saturu neatrodu!
Otrā bēda ar šo radījumu!Skatos nav bezvd interneta iespejas,labi lienu iekš ACER atiecīga modeļa razoāj draiveros,Pa cik OS ir 64 bit WIN7 ņemu 64 bit draivukus,arī jau vainu “Broadcom”vai”Atheros”paņēmu abus Brodcom uz reiz ateicaas..Tātad Atheros jā,bet lieta sekojoša zilzobi šis uzlik a pie bezvad izmeta paziņojumu “vainu iekarta atslēkta vai neexistē”Ko tad dzelzis pa galam?
Nekur nav teikts, ka WLAN čipucis būs Broadcom vai Atheros.
Tas ir teikts razotāj mājas lapa atiecībā uz šo modeli!Vai tad ražotjs nezin ko viš tur abāzis?! Es taču mineju “Atheros” liekoties tieši uz bezvadu ziņoja ka iekarta atlēgta ,tur bija tri vareanti krievaloda cik sapratu ka ar to iekartu var gadities ka izlidojusi no vietas/tā arī varētu būt jo izskatās ka kriti aprāts….AA lai pārbaudītu tad ar dzeļžu skeneri var to noskaidrot?
“DriverPackSolution” neatrod…
Kompis ar, protams, parodija, bet ar Linux tur viss griežās normāli. XP uzlikt nevar, ar Vistu OSR2 nau problēmu.
Kādi nahuj 50€? To kompi sainstalēt ir 20€ max! ÄŒista jāņem buss un jābrauc pa pāķiem, kompju remonta lafka jātaisa. Visās malās kaukāda “Latvijas nākotne” bļed piselējas.
P.S. Un ja neprot izdzēst “baidūūū” drazu, tad vispār jāiet dienasnamā sēdēt un riču-raču spēlēt!
WiFi karti laptopam nav problēma nomainīt, man piemēram arī Asus porķikam ir citas firmas WiFi karte – nevis tāda kāda norādīta oficiālajā lapā. Nomainīju, jo iepriekšējā sāka ik pa laikam karst, un mest nost tīklu…
Pirmkārt – NEKAD, es saku, NEKAD – Nelieto kaučkādus tur draiverskenerus vai biosupdaterus… Kas piedāvājās kreisajās lapās ar krāsainiem baneriem un lielām zaļām download pogām.. Tas ir tas pats variants kā dāma ieinstalējusi deamõn tūls ar paneļiem un adwārēm…
Otrkārt – Dodies uz System Properties > Device Manager > Network Adapters > Tur atrodi – Network Driver (Parasti, tā ir WiFi karte), tad dodies uz draivera Properties > Izvēlies TABu Details > un tur Hardware ID. Parādīsies ierīces Identifikācija – Pēc šī koda var noteikt gan ražotāju, gan pašu iekārtu… Iemet to ID Gūglē, un skaties kādu draiveri prasa..
Treškārt – Vajag lasīt cītīgāk Notepad.lv :] Te neskaitāmas reizes jau ir pieminēti dažādi tūļi reklāmdrazas izvākšanai… Meklē vienu no šiem… AdwCleaner vai Spybot vai nu Malwarebytes….
CETURTKÄ€RT un galveno kārt.. – Beidz līst kur nevajag, ja nejēdz remontēt kompjus, tad neuzmeties par datormeistaru palīgu, bet iesaki kādu kurš zin ap ko lietas grozās.. Vai arī ja vēlies daudz ko uzzināt, tad lasi, interesējies, vai ej uz kursiem.. 🙂
Esot bijis garantijas remontā un no ta brīža vairs neesot bezvads…
Ja lapša īpašniece tiešām ir blondīne, (nevis pats izliecies par sievieti, par ko man lielas aizdomas), tad kāpēc nekavējoties nestiepa atpakaļ, lai saved kārtībā ko paši sačakarējuši ???
Otrkārt – ja nu vēl garantija darbojas, bet pats taisies ko ārdīt – nu malacis, ceru apmaksāsi remontu, jo garantija būs zaudēta+vēl ko sačakarēsi.
Hmmm Mini3D nav tas pats Klucis3D ? Prāta līmenis jau līdzīgs :D.
Hmmm Mini3D nav tas pats Klucis3D ? Prāta līmenis jau līdzīgs
Ja vien viņi neguļ pie viena interneta vada, jo IP sakrīt 🙂
Preses relīzes