Kā lai atinstalē drazu,kura nepaķļaujas?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kā lai atinstalē drazu,kura nepaķļaujas?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mini3D
    Participant

Sveiki,runa būs par portatīvo datoru “ACER ES1-511”.Ir ta ka poratīvis pieder sievietei kura pati instalējusi “DAEMON Tools” un līdzi paķērusi lieko drazu….!

Tad nu lūdz palīdzību ka lai atinstalē…es meiģināju darīt to caur kontrol paneli un nekā!

Peograma ķiniešu valodā,cik saprot kautkāds sistēma skeneris…

Labi,šeit būs bildes ar ziņojumiem pie nonešanas https://lejup.lv/f/569cb346ab77ebtvunab1453110086.jpg

https://lejup.lv/f/569cb346ab77embidpmz1453110086.jpg

Cik saprotu ziņo,vai programa jau nonesta vai nav tiesību nonest lai griežoties pie administratora,kā to lai saprot…?Gribēju caur “sistēmsdisk”…iekš programmu failu mapi nonest,tur nemaz šādu mapes saturu neatrodu!

Otrā bēda ar šo radījumu!Skatos nav bezvd interneta iespejas,labi lienu iekš ACER atiecīga modeļa razoāj draiveros,Pa cik OS ir 64 bit WIN7 ņemu 64 bit draivukus,arī jau vainu “Broadcom”vai”Atheros”paņēmu abus Brodcom uz reiz ateicaas..Tātad Atheros jā,bet lieta sekojoša zilzobi šis uzlik a pie bezvad izmeta paziņojumu “vainu iekarta atslēkta vai neexistē”Ko tad dzelzis pa galam?

Crow
    Participant

Rokas nost. Un samaksā speciālistam, nevis tur sievietei nafig zīmējies, ka kaut ko rubī par tēmu.

Mini3D
    Participant

Vismaz par bezvadu atbildi,varbūt tiešām lai meisters šai zīmējas par kādiem 50 erikiem ?!:)

samurajs
    Participant

Par draiveru meklēšanu pēc Hardware ID esi ko dzirdējis? Prasi Googlei ja nezini. Katram mutē nebāzīšu. Nekur nav teikts, ka WLAN čipucis būs Broadcom vai Atheros. Tikpat labi var būt Ralink/Mediatek vai Realtek, ja tobrīd tie bija lētāki.

cesedy
    Participant

Visticamāk Wi-Fi ir izslēgts ar slēdzi vai Fn+FX taustiņu kombināciju.

Mini3D
    Participant

Quote:

Nekur nav teikts, ka WLAN čipucis būs Broadcom vai Atheros.

Tas ir teikts razotāj mājas lapa atiecībā uz šo modeli!Vai tad ražotjs nezin ko viš tur abāzis?! Es taču mineju “Atheros” liekoties tieši uz bezvadu ziņoja ka iekarta atlēgta ,tur bija tri vareanti krievaloda cik sapratu ka ar to iekartu var gadities ka izlidojusi no vietas/tā arī varētu būt jo izskatās ka kriti aprāts….AA lai pārbaudītu tad ar dzeļžu skeneri var to noskaidrot?

ruukjis
    Participant

Tikpat labi tas var būt Intel un tikpat labi Wi-Fi modulis var būt vienkārši izslēgts vai disablēts…

Mini3D
    Participant

Tas vis ir pārbudīts,šim ar Fn+F3 ieslēdz un izslēdz…sku ka driveris nav provēju ar jaunko draiveru meklētaju

“DriverPackSolution” neatrod…

cesedy
    Participant

Pārbaudi kārtīgi, vai nav vēl kāds slēdzis. Ir manīti laptopi kas var izslēgt gan ar Fn+FX tastiņiem, gan fizisks slēdzis. Ja būs izslēgts ar slēdzi, tad ar taustiņu kombinācīju nevarēsi ieslēgt.

Mini3D
    Participant

Esot bijis garantijas remontā un no ta brīža vairs neesot bezvads…

Mini3D
    Participant

Nav nekda slēdža,sis 14gada modelis…tik plāns ka manas pusvert biezumā:)!Skatijos Yotube ka izarda so,tur viss tik ideotisks ,plate vispar labi ka 4daļas no pasa lapša lieluma

SWC
    Participant

njā fascinē man šitie lūzeri, pisisies un sajās vēl vairāk nekā samaksās pardesmit eirānus specam pa darbu, drīz ar laikam paši sev alko zarnu ar virtuves nazi griezīs arā 😀

Mini3D
    Participant

Pārinstalējot pilnība būs kas līdzēts,ar to debilo programu ja,bet ka ar to WiFI!?

Mini3D
    Participant

Kā ja jau var pts sev zobus labot,tad nevares aklo zarnu izgriest!:)Vai vienkārši BIOSa atslēdz…

Andron MacBeton
    Participant

Kas tā par “sievieti” kura uztic savu kompi tādam ākstam?

Kompis ar, protams, parodija, bet ar Linux tur viss griežās normāli. XP uzlikt nevar, ar Vistu OSR2 nau problēmu.

Kādi nahuj 50€? To kompi sainstalēt ir 20€ max! ÄŒista jāņem buss un jābrauc pa pāķiem, kompju remonta lafka jātaisa. Visās malās kaukāda “Latvijas nākotne” bļed piselējas.

P.S. Un ja neprot izdzēst “baidūūū” drazu, tad vispār jāiet dienasnamā sēdēt un riču-raču spēlēt!

Aldis
    Participant

Un tomēr, es gan sliecos uz draivera neesamību.

WiFi karti laptopam nav problēma nomainīt, man piemēram arī Asus porķikam ir citas firmas WiFi karte – nevis tāda kāda norādīta oficiālajā lapā. Nomainīju, jo iepriekšējā sāka ik pa laikam karst, un mest nost tīklu…

Pirmkārt – NEKAD, es saku, NEKAD – Nelieto kaučkādus tur draiverskenerus vai biosupdaterus… Kas piedāvājās kreisajās lapās ar krāsainiem baneriem un lielām zaļām download pogām.. Tas ir tas pats variants kā dāma ieinstalējusi deamõn tūls ar paneļiem un adwārēm…

Otrkārt – Dodies uz System Properties > Device Manager > Network Adapters > Tur atrodi – Network Driver (Parasti, tā ir WiFi karte), tad dodies uz draivera Properties > Izvēlies TABu Details > un tur Hardware ID. Parādīsies ierīces Identifikācija – Pēc šī koda var noteikt gan ražotāju, gan pašu iekārtu… Iemet to ID Gūglē, un skaties kādu draiveri prasa..

Treškārt – Vajag lasīt cītīgāk Notepad.lv :] Te neskaitāmas reizes jau ir pieminēti dažādi tūļi reklāmdrazas izvākšanai… Meklē vienu no šiem… AdwCleaner vai Spybot vai nu Malwarebytes….

CETURTKÄ€RT un galveno kārt.. – Beidz līst kur nevajag, ja nejēdz remontēt kompjus, tad neuzmeties par datormeistaru palīgu, bet iesaki kādu kurš zin ap ko lietas grozās.. Vai arī ja vēlies daudz ko uzzināt, tad lasi, interesējies, vai ej uz kursiem.. 🙂

ruukjis
    Participant
    m_janis
    Participant

Vispār man patīk šis teikums:

Quote:

Esot bijis garantijas remontā un no ta brīža vairs neesot bezvads…

Ja lapša īpašniece tiešām ir blondīne, (nevis pats izliecies par sievieti, par ko man lielas aizdomas), tad kāpēc nekavējoties nestiepa atpakaļ, lai saved kārtībā ko paši sačakarējuši ???

Otrkārt – ja nu vēl garantija darbojas, bet pats taisies ko ārdīt – nu malacis, ceru apmaksāsi remontu, jo garantija būs zaudēta+vēl ko sačakarēsi.

Hmmm Mini3D nav tas pats Klucis3D ? Prāta līmenis jau līdzīgs :D.

shady
    Participant

m_janis wrote:

Hmmm Mini3D nav tas pats Klucis3D ? Prāta līmenis jau līdzīgs

Ja vien viņi neguļ pie viena interneta vada, jo IP sakrīt 🙂

Aldis
    Participant

Abi zog vienam kaimiņam WiFi

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā