Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kā lai atinstalē drazu,kura nepaķļaujas?
Otrkārt – Dodies uz System Properties > Device Manager > Network Adapters > Tur atrodi – Network Driver (Parasti, tā ir WiFi karte), tad dodies uz draivera Properties > Izvēlies TABu Details > un tur Hardware ID. Parādīsies ierīces Identifikācija – Pēc šī koda var noteikt gan ražotāju, gan pašu iekārtu… Iemet to ID Gūglē, un skaties kādu draiveri prasa..
Ar to aplmo programm tik galā,bet ar to WIFI vēl nē!
Ja tu komandas anglīski uzdevis a t krieviški,bet tik tālu pareiz?!
Hmmm Mini3D nav tas pats Klucis3D ? Prāta līmenis jau līdzīgs .
Tas pats nav tikai kreisā ola no viņa…
Другие уÑтройÑтва
Kā jau teicu – ja pirms garantijas remonta viss bija – tad īpašniece ir pamatīga blondīne, uzreiz nenesot atpakaļ. Stiep vien uz servisu, vai kādam kurš jēdz ko dara.
Skatos aizmugurē, garantīju tur vais neredzēt,izskatās ka ir kur kritis apakšvakā plaisa,noteikt wireless no vietas izlidojušas!
Bet tad es sāku skatīties “negatīvās puses”. Piemēram, cilvēku stulbums. Optimisti (3 pret mani vienu) ātri tika pārliecināti, ka risks (tajā iekļauta nezinamā/neparedzamā daļa) ir daudz pa lielu.
Tā arī atmetām to lafkas ideju.
Lafka ir pārtikai, kad atnāk pāķēns, un lai gan grib piepisties visai tavai būtībai, bet tomēr vēdera kurkstoņa liek viņam nopirkt no tevis tos konservus un rupmaizi.
Vislabākie bija laiki kad daunēni ņirgājās ka kompji jau ir tikai priekš “geekiem/freekiem” (hvz kā nu viņi to latviskoja).
Nafig pienāca šāds laiks, kad katrs kroplis ir datorspec, un katrai debīlai šmarai ir kompis?! NAFIG?!
Telekoms visu sapisa! Pacēla cenas tik ārprātīgi, ka tagad pat Dienas Namā, Traķenē un Pansionātā ir vajadzīgs internets!
Varēja tupēt debīliķi (ar pilnu pēdu) uz telefona klausules, un viss būtu labi.
Dulā,šodien paspējusi planšeti nopirkt…jo tikai bezvads pieejams,to ka USB wireless nopirkt neiedomājas vai kad acsesspoint.Jā un maitas RD ar neieteica..ka tik meslus nogrust!:)
1.Izslēgts BIOSā
2 Karte ir noklājusies.
Pareizā atbilde:
Reinstall un kompja apkope no normāla speciālista.
Un Win7, normāli regional settings var pārslēgties uz English valodu kaut vai.. pat restartu neparasa… tikai log-ff… :/
P.S.
Man pašam 38 grādu temperatūra, esmu īgns, jo slims, ar bacili – vīrusu… antivīruss nepasargāja…. :/
Manuprāt ar to WIFI var būt tikai divi varianti
1.Izslēgts BIOSā
2 Karte ir noklājusies.
A bija tā kā minēju!
3.WIFI iekarta izlidojusi no vietas!
Nebij miers,šodien pats aizgāju paprasīt to portatīvo…Parādīju saimnieci uz portatīvā to plaisiņu uz dibenpuses ar piebildi,garantiju vairs neredzēt ..karoč uzprasījos to kasti ataisīt.
Atļāva,ņēmu un ataisīju …Adaptersi pieskrūvēts,bet plaisiņa tieši kur adapteris iesprausts,viena maliņa slīpi izvirzījusies,izņēmu notīrīju kontaktus un atspraudu atpakāl,papildus nenofiksētai maliņai pikombinēj lai pie nākamā štopera atkal neizvirzās!Jekas adapteris ka minēju “Atheros.”
Ka jau betons minēja,šis porķiks mēsls,ja klavieri pielies, japerk ar visu augšējo vāku jo klaviere sakausēta kopā ar augšējo korpusa vāku!
Preses relīzes