Domāju,ka šis jautājums tiešām daudziem palīdzēs….
atsleedz visus vizuaalos efektus un buus tev laime.
skatos, ka “nelaikja” seekla ir iekritusi augliigaa zemee….
ps. drazu liidziigu speedupmypc lieto tikai plaanpraatinji. tiesjaa noziimee….
atsledzot visus vizualos efektus windows izskatas kaa mesls,un tas man nav vajadzigs….
Par nelaikja seklu nesapratu,bet cerams,ka tads veseligs humors…
Bet par procesiem – viss atslēdzamo procesu saraksts ir šeit
Kā jau ķirzaks minēja – jāsāk ar bling-bling atslēgšanu; vismaz Aero jau nu noteikti.
Kā lai paātrina Windows 7???
Uzliec Xp 🙂
Bet ja godīgi pilna google ar paātrinātājiem.
Mr.Death, man personīgi liekas, ka atslēdzot ideksēšanu, gluži otrādi, ātrdarbība pat nedaudz samazinās, atšķirībā no xp. Bet pamatā, ja reiz sūdzas par windows 7 gausumu, tad ir tikai 2 varianti:
1) dators ir arhaisks un tam vienkārši nepietiek resursu;
2) pati instalācija ir neizdevusies / instalācijas avots ir piemēslots ar visādu drazu / rets unikālu dzelžu apvienojums, kam neviena OS nebūs pa prātam.
Es nesūdzos par ātrdarbību,vienkārši gribas pamēģināt izspiest maksimālo no mana datora 🙂 Tāds neliels eksperments 😀 (aiz garlaicības)
Ja Tev ir iespējams uztaisīt Full Backup
Ja gribās izspiest vairāk sulas, tad vairāk palīdz saprātīga klokošana un drazas tīrīšana, vai arī džentū/arč/debijānis.
Ja gribās izspiest vairāk sulas, tad vairāk palīdz saprātīga klokošana un drazas tīrīšana, vai arī džentū/arč/debijānis.
Vai arī izaudzē taisnākas rokas.
Celerons 1Ghz , 256 ramus. Starts 30 sekundēs, ātrs kā maita. Vienīgi youtubē vairāk par 360p nevelk 😀
Ar palaisti ff un antivīrusu, vari iebāzti savu klokošanu dziļāk…
Wuu: bet tu varētu iepravīti sev smadzeni! 😀 Izlasi virsrakstu, mēs par Win 7 runājam. Un tur viss nav gluži tā, kā XP.
Beidz dzert!
Š ini foruma virsrakstam sen nav nozīmes, tēma var sākties ar Winampa instalāciju un beigties ar 2 pasaules karu 😀
Preses relīzes