Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kā lai rīkojas ar latvenergo !!!?
Kā jums liekas kas īsti bija saveidot ,kalab sai gala nosvila visi adapteri +paķeera UPSi vel vienu novērošanas kameru -kompim barošanu ?!PC barokli nomainijaam, tas vismaz iet….Vis kas atradas aiz UPS palika vesels iznemot pašu upsi—Vecen siem sak kada skade , šie raust plecu un mierigi notinās pasakot labi ka bija UPS…,bet nejau man visu maju uztur UPS ,tas tik manu kompi ,moni, TV ,sat uztvērēju un audio iekartu…
Ka man Š—īkoties vai jegas maz ko iebilst,,,Ledusskapis iet ,velas aparats iet otrs tv iet otrs sat uztvērējs darbojas…Tikai tads nieks 12 adapteri kaput ,UPS,+viena kamera///Š is vis ir pizģec ,plus kamera
Raksti iesniegumu un max informāciju uz Latvenergo, pieaicini neatkarīgu sertificētu elektriķi, lai paska, ka Latvenergo meistari debīli bija. Viņiem jāsedz viss ir. + ja bija māja apdrošināta, tad noteikti vari dabūt visu no apdrošinātāja atpakaļ. tikai viss ir +/- tajā pašā dienā jāsāk kārtot, kamēr viss aktuāls, nevis pirms nedēļām divām un tu tikai tagad raksti iesniegumu.
tas kurš pasargāja elektroniku no bojājumiem?
Man katras adapeteris “barošanas bloks” ir pasargajis pašu elektroniku no galējas boja ejas….cik skatos viena IP kamera laikam nosparāgusi,labi ka lētā… a tā kas bildē redzms tas ar bojāts…!12 adapteri 1 PSU 1UPS atskrūvēju vaļa viena pretestiba nosvilusi vis parējais spied,nezi testeri iekša nelīdu -to nakotnē papētīšu…IP kamerai arī iekšeji nekas ,,,ar kada delaļin janomain…-galvenai ka krūtā optika vesela ieksas varu nopirkt pa 13 $…Tākā nepisat caur adatām ežumāti….
Labi ka no tā ko sajēdzu un savilku kā jabūt
Preses relīzes