Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Kā man izgāja ar Elektrons-K
Nākamajā dienā ielogojos routerī, kuram ir viena no abām IP, un uzlieku jauno IP, uzpingoju jauno gateway – nepingojas! Nu neko, nekas cits neatliek, rakstu adminam. Š is man prasa kādas MAC adreses gribēšot jaunajām IP. WTF?!?!?! Kapēc lai man MAC mainītos? Beigās šis itkā esot izdarijis, pārbaudu – jā, routerim iet. Saku ka otru IP adresi mainīšu vēlāk, jo tur serverīts griežās. Pēc idejas būtu jāsaprot ka tā būs 6diena, va ne?
Admins saka – OK. 4dienas rītā ap 10:00 serveris uz vecās IP vairs nav pieejams! Tieši tad kad esmu izdomājis pagulēt. Aizskrienu ar taksi, uzlieku jauno IP, nopingoju gateway, izskatās viss OK. Aizskrienu tālāk, un atklāju ka gateway ta pingojas bet cauri ta nelaiž! Sāka strādāt 5dien, pēc zvanīšanās, tikai ap 16:30. Nu ko, pavizinājies ar takšiem esmu, izbesijies, ceru ka sūtītie maili lēnām sabirs iekšā, dodos prom. Beigās 6dienas rītā izrādās, ka ienākošais 25 TCP ports ir bloķēts!!!! BLYAD NAHUI!? WTF? BLYAD VELREIZ! Zvanu atkal uz Elektronu, tikai lai saņemtu atbildi ka admins būs tikai 1dien! DIRSÄ€!
5dienas bez mailiem!
Būtu zinājis ka šitāds klaunkantoris izrādīsies – būtu savācis serveri uz mājām jau 4dien un pieslēdzis pie Lattelekoma optikas! Taču 3 gadus viss bija bez problēmām, kā lai kautko tādu iedomātos?
[spoil]
[/spoil]
Bišķīt faktus nevis kaukādus draudus un apmelošanu!
😀
😀
[spoil][img]
Preses relīzes