Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kā mēs varam izmantot «God Mode» uz win. 7
[align=left]Tā parādijas ar daudz labiem iestatijumiem(settings), tomēr ne vienmēr nav tik viegli atcerēties kur meklēt vajadzīgos iestatijumus. Pat tad kad meklēšanas funkcija ir izveidota labāka, nekā tas bija iepriekšejās Windows versijās. Microsoft acīmredzot ir sapratis, ka būtu diezgan jauki ja visus iestatijumus varētu atrast vienuviet. Tāpēc tika radīts saucamais “GodModeâ€
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}1. Uztaisām jaunu folderi.
2. Nosaucam to šādi: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Iesaki citu lv hostu 😕
Iesaki viņam labāka citu valsti. Protams ka bildēs lādēsies ilgi, ja sēž uz lēnas iezvanes līnijas 😀
Lai palielītos ar savu 3 mbit internetu ievietošu bildi uz Londonu.
daGrevis, aha, un pēc n laika perioda notepad.lv sastāvētu no “this picture cannot be displayed or smth like dat” 😀
Kāpēc Wuu lielās, tā īsti neiebraucu.
daGrevis, aha, un pēc n laika perioda notepad.lv sastāvētu no “this picture cannot be displayed or smth like dat” 😀
Tā gan. ))
Autoram: tu tiešām esi latvietis? Ja tu būtu krievs, kurš iemācījies latviešu valodu un nokārtojis pilsonību – es teiktu – malacis! Bet priekš latvieša tava pareizrakstība ir ārpus katras kritikas. Tur pamatīgi vajadzētu piestrādāt!
…Autoram: tu tiešām esi latvietis? Ja tu būtu krievs, kurš iemācījies latviešu valodu un nokārtojis pilsonību – es teiktu – malacis! Bet priekš latvieša tava pareizrakstība ir ārpus katras kritikas. Tur pamatīgi vajadzētu piestrādāt!
Samuraj, manuprāt šis jau nu ne pavisam nav tas trakākais variants… Nevar ne salīdzināt ar, piemēram, šo personu
Un vēl jau var pats uztaisīt savu mmc konsoli, kur viss ir iekšā, kas nepieciešams.
Iesaki citu lv hostu 😕
Es izmantoju inbox, jo man tur ir pastkaste. Vismaz tas, ko vajag.
Iesaki citu lv hostu 😕
Iesaki viņam labāka citu valsti. Protams ka bildēs lādēsies ilgi, ja sēž uz lēnas iezvanes līnijas 😀
Lai palielītos ar savu 3 mbit internetu ievietošu bildi uz Londonu.
Nu malacis. Žēl ka visi nav tādos laimes krekliņos piedzimuši, lai sēdētu uz tādiem pieslēgumiem
[img]https://www.speedtest.net/result/1077027150.png
Gan ja es izslēgtu emuli un bik uzlabotu kasti [šitentais 2 ghz northwoods ir bremze, arvien vairāk nobriestu pāriet uz Zaļo Spēku
Tikai tur bik neērti: kontam jābūt, jālogojas utt.
nu re
Preses relīzes