Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kā Microsoft piedalījās Linux izstrādē
Arī Linux 3.0.0 kodola izstrādes statistikā dominēja šīs kompānijas, bet ir parādījies arī kas jauns. Individuālo dalībnieku konkurencē
Vai tad tiešām pasaule būtu nostājusies kājām gaisā un Microsoft mums izstrādās Linux? Atbilde izrādās ļoti vienkārša: pēdējos mēnešos Redmonda intensīvi darbojās pie virtualizācijas interfeisa Hyper-V draivera izstrādes. Pirmā šā draivera versija parādījās pirms 2 gadiem, bet nebija pietiekoši kvalitatīva. Tāpēc jau tika piedāvāts izmest to no Linux kodola. Pirms 2 mēnešiem darbi pēkšņi atsākās programmētāja Š rinivasana personā, un programmā tika veiktas daudzas sīkas izmaiņas. Protams, statistika neuzskaita izmaiņu svarīgumu, tāpēc arī pirmā vieta TOP’ā.

Nu un tirgo pa, piemēram, 10$
Adekvāta cena! Es tādus paņemtu uzreiz 5. Manis pēc viņi tur var būt iebāzuši arī savu IE, bet galnais lai būtu ērts izskats, pie kāda pieraduši jūzeri. Balstīt viņu uz tīra debian vai slackas, vai kautvai gentoo, man po.
Savādāk es labāk pamocos un tam jūzerim ierādu Gnome vai Xfce. Bet pa 10$… es pats pat lietotu.
Un dubults prikols kad EP jaunie darboņi tādus reidā konfiscētu… aiz smiekliem nosprāgtu tiesas zālē 😀