Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kā nosargāt sakņu dārzu?
Nākošais. Pirmais posts:
Lūdzu izteikt visus ierosinājumus un idejas!
Fokša posts:
…tavu viedokli šeit neviens neprasīja.
Atkal FF – tulkojas kā “Foxsk8 FAIL”. Jeb ar vārdu “visi” šajā saitā ir domāta tikai administrācija?
Da labi, ko ta es, neko jau dzīvē neesmu pieredzējis, puņķutapas zin daudz vairāk – varu arī paklusēt…
“Skaskatījies degpunktu” – tikai diemžēl jau paspēji noeditēt, ka uzšaut pa tiem nagiem, ja izsaki domu, tad kalab tu to beigās pārlabo? Nu un kurš tagad Fail?[/spoil]
Un vispār, pats sāki man kāpt augumā, tad nevaino citus. Vienreiz jau pateicu, provocēsiet, redzēsiet.
Protams, metode laba tikai tad, ja var uzreiz ķert steku un skriet izskaidroties 😀
cietumsods dāvanā? nedrīkst tak šaudīties kur pagadās…
Ieroča atļauja? Un lai to iegūtu, tu arī iepazīsies, kad drīksti un kur drīksti šaut. Nebūsim auni un vispirms domāsim.
[youtube]
samuraja ideja arī nav slikta. Vienīgi vārtiņu, tajā pusē man īsti nav, bet vienmēr jau piedomāt kaut ko var.
nez, vai šādā situācijā es pārdomātu noteikumus un tos izpildītu.
Protams, tu uzreiz blieztu pa cilvēkiem, un nejau kājās, bet dzīvībai svarīgās vietās. Tad gan labāk atturēties no ieročiem, ja ir tādas tieksmes 😀
Pedobear (Jaunzem), beidz taisīt bērnudārzu! 😀
Vai drīkst būt šim bērnudārzam par audzinātāju, beztēmas veidotāj? Marihuāna ir kaitīga lieta – tā izraisa maldinošas halucinācijas, kā arī paātrina apmatojuma augšanu kaunuma zonās! Beidz pīpēt! (*)
Beidzu offtopiku.
Bet gan jau kāds elektriķis var izdomāt, kā pieslēgt skaļu signalizāciju, tiklīdz notiek izlāde no vadiem caur zemi uz aparātu 🙂
Un cik es zinu par to, kā cilvēki domā: labi, iešausi vienam, bet tas vienalga neko nemainīs. Vienmēr atradīsies čupa tādu, kas domās, ka ar viņiem nekas tāds nekad nenotiks utt.
Nāksies vien piekrist, ka bez radikālām metodēm mūsdienās neiztikt.
Lai vai kā, ja cilvēkam prāts strādā, jebkāda veida lamatas strādās tikai vienreiz. Cilvēki vienmēr pamanās apiet aizsardzību, lai kāda tā nebūtu…
Novietojumu taisīšu diezgan augstu, lai bez trepēm klāt netiek.
Ar ieročiem neaizraušos, nekad nav patikusi tāda veida vardarbība.
Par elektrisko ganu – neesmu ar tādu sastapies priekš nopirkšanas, uzliktus uz laukiem, šur tur braucot, redzējis esmu.
Preses relīzes