Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Kā noslēpt daļu cietā diska?
Lieta tāda, ka būs iespēja iemēģināt roku sabiedriskās ēdināšanas iestādes vadīšanā. Bet kā katrā civilīzētā vietā gribas kalausīties mūziku. Bet tas prieks maksā Ls 17.- mēnesī + vienreizēja akkas atļauja + licenzētie CD. Doma ir likt kompīti ar bezmaksas softiem un glabāt mūziku cietajā diskā, bet noslēpt lai neviens vidējs pašvaldības policists to primitīvi neatrod (vidēji, katram pašvaldības policistam ir vidējā izglītība). Izlikt protams ēsmu ar pāris legāliem Cd no kuriem viens griežas visu laiku uz repeat. Vai kāds zinošs cilvēks var man apskaidrot kā to izdarīt uz Linux vai sliktākajā gadījumā un Windovs?
… un šo PDF dokumentu:
Nesāc priecāties par agru, legālie CD tevi neglābs
tas prieks maksā Ls 17.- mēnesī + vienreizēja akkas atļauja + licenzētie CD
kuj kaads te kautko lasa…..
pat mans draux samuraiz nekuja nelasa….
aa,. bljin, samurajs, jajauteftikdaargataalapele, tad izveic darbiibu, lai uz operas es to vareetu izlasiit, mhhhhh
Bet te jau autors grib tikt cauri nahaļavu 😀
d_l: kas tev uz Operas nerādās? Man uz Operas 10 viss kulē… rakstlaukums vienīgi nobīdīts, bet viss darbojas.
d_l: kas tev uz Operas nerādās? Man uz Operas 10 viss kulē… rakstlaukums vienīgi nobīdīts, bet viss darbojas.
nu ja :>
un ritliinijas nav… taa kaa es kaa parasts enusers tur nikuja nesapratu!
:>
vai tehniskiu nespeeju izlasiit to suudu
var uzskatiit par vainu miikstinosjiem apstaakljiem? es tacju gribu, bet nevaru!!!
taa ir impotence??
Kā redzi – uz Operas atvērts… Tur laikam
man ir nogriezta
es, kaa labticiigais lietotaajs, neredzamo teksta pusi tulkoju sev par labu, mhhh
mlje, dzertuve tut nepricjom :>
atrodi triis atskjiriibas….
aizgaaju instaleet operas betiju….
cto za huinja!!!
he-he
pisuki….
nu nav visiem tendence skljieleet uz abaam puseem, NAV!!!!
un nakuj man tas greizais tekstredaktors defaultaa!?
patiesiibaa esmu sasjutis, mhhhh
vieniigaa labaa zinja, ka jams nevis apdeitojas, bet gan instaleejas….
huhh
autoram- nopērc licenzi, tā būs vienkāršāk… a ja gribi advancētu risinājumu, grizies pie kāda sisadmina un palūdz lai tev uzstada attalināto cieto disku, ko vjadzības gadijumā vari vienkārši atslēgt un neviens pat jaukās Ekonomikas Policijas pārstāvis aplauzīsies meistarībā… Wireless kriptēto savienojumu ar kkādu blakus esošo ēku kur fiziski stāv tavs attālinātais hdd nopeilet pat viņi nevarēs…
Vel viens varinats , sarunā ar kādu interneta radio atskaņošanas atļauju, mok kāds pat bezmaksas iedos un skandini kamēr zils gar acīm griežas…
man nelaba aizdoma, ka vieniigais dauns sjajaa topic ir pulkvedis…
mees te ar samuraju globaalas probleemas risinam, ser colonel!
Izeja gan ir: var savilkt legālo bezmaksas mūziku no
Preses relīzes