Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Kā noslēpt daļu cietā diska?
Uz ekspertīzēm parasti savāc datoru, ja ir aizdomas par to, ka no šī datora darīti nopietni noziegumi (kā minimums, draudi internetā).
Colonel: tu domā, ka visi policisti ir dauņi? Tātad kafē mūzika skan – licenci uz galda un man nep*š! Kādu vēl mļin interneta radio licenci? Kafejnīcu utml. licencēm ir vienota forma, tās visi viņi zin. Neesu ne ments, ne jurists, bet mani jūs nepiečakarētu 😀
Izeja gan ir: var savilkt legālo bezmaksas mūziku no
MHHH doma ka vnk straumēt viņam no kāda radio un miers ne kādu licenzi etc… Sarunāt ar to radžu ka viņs drikst streamot un miers… Kurs ments tev piekasisies šam m? Aber tu taču esi tikai klausītajs… dough… A tu te kkādas licenzes…
Ser, pāļainā ķirzaka, vienīgā globālā problema te ir , mhh, nedalobitā LR likumdošana kas kā reiz dod vaļu tādiem maziem nejaukiem smirdoņām ka kakka/laa.
Kā tur īsti tad ir ar tām licencēm, vajag arī licenci lai varētu piemēram klausīties kādu ārzemju internet radio kurš ir brīvi pieejams bez maksas, it kā jau uz mana pc neatrodas neviens mūzikas fails, nav kur piekasīties, vai tad lai atskaņotu kaut vai parastu radio caur radio aparātu arī ir nepieciešama licence?
Cik man zināms, nevajag neko. Kaut vai latviesu interneta radio. Ieslēdz un klausies, bet anyway labāk paņemt un sarunāt ar radio ipašniekiem, vai viņi atļauj… Un tad drosi…
#drunk_lizard jā, tu man arī patīc :}
pats tu vari klausiities kameer zaljsj paliec… tikko kaa tu “skanjdarbus” saac atskanjot publiski pieejamaa vietaa, kuraa tu guusti dajebkaadus ienaakumus no dajebkaadas uznjeemeejdarbiibas, taa ierubiijaas akasla/kakas likums un maksuj :>
Internetradio nav aizliegts klausīties. Par atļaujām jāsāp galvām radio īpašniekiem. 🙂 Cik zinu, tagad dikti meklē pierādījumus pret LIR. Esot daudz.
Nesmīdini… LIR nav kur pieķerties….
#drunk_ķirzaks, ņeskuj 😛 skandini savā kafē cik tīk, ja vien tev to atļauj radio adm. :}
Preses relīzes