Kā noteikt vai saits zog cepumus "cookies" ?

Sākumlapa Forumi Software Antivīrusi un FireWall Kā noteikt vai saits zog cepumus "cookies" ?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

Tātad čoms skaipā atblieza kautkādu linku, es kā jau uzticēdamies atvēru vaļā un ieraugu šitādu te uzrakstu

[img]https://i632.photobucket.com/albums/uu45/evers89/under_image.jpg[/img]

Kā jau īstens paranoiķis tagad sastresojos, ka kāds neģēlis būs ticis pie maniem cepumiem 😀 , par cepumiem ar IP aizsardzību nesatraucos, bet ir man arī svarīgi saiti kam tāda aizsardzība nava.

Gribu zināt vai ir iespējams pārbaudīt kautkādā veidā vai tas ir tikai joks vai arī tur ir kāds nejauceņu skripts apakšā?

aizdomīgā adrese: w a r e z 1 1 . c o m

Jaunzems
    Participant

A kas tev tajos cookie varētu būt.

Evers
    Participant

iekš cookies glabājas saitu login informācija – hašota username, parole, ja nav cepumam IP aizsardzība tad es ar tavu cepumu varu tikt iekšā konkrētajā saitā kam tas cepums ir paredzēts

Mr.Death
    Participant

Evers wrote:

iekš cookies glabājas saitu login informācija – hašota username, parole, ja nav cepumam IP aizsardzība tad es ar tavu cepumu varu tikt iekšā konkrētajā saitā kam tas cepums ir paredzēts

kurš idiots cepumā liek hashotu userneimu un paroli? :> turklāt, kā tieši tu definē cepumam to “Ip aizsardzību”? gribētos zināt sīkāk :>

drunk_lizard
    Participant

tie ar username un password noteikti ir siguldas cepumi :>

ob1
    Participant
    Anonīms
    Neaktīvs

Tas ir slimi… kāda ip aizsardzība 😀 lol Cookies var izdot derīgus noteiktai vietnei ne noteiktam klientam 😀 by default browsers pats aizsargā cookies pret neautentificētu izmantošanu un nedod tos citiem domēniem vai pat subdomēniem. Ja nu kāds tiešam ir tik gudrs lai spētu ar php vai citu sside nozagt cepumu, tad avirus jau laicīgi atklās iejaukšanos un pasūtīs tevi est spageti. paranoja?

Evers
    Participant

Ai labi, Never Mind! :D:D:D Epic Fail

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā