Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kā padarīt PC klusāku?
Lūk raksts kā pareizi veidot korpusu ventilāciju, tas viss ir elementāra sākumskolas fizika un aerodinamika. ob1 variants ir pats sliktākais variants, ko vien var iedomāties.
Savulaik vienkārši izmēģināju visus iespējamos varianus (4) kā salikt kūlerus un mērīju temperatūru ar SpeedFan. Variants, kad visi kūleri pūš ārā bija vislabākais. Ja saliek kūlerus tā, ka viens pūš iekšā, bet otrs ārā, tad ir pilnīgi vienalga vai iesūcošais kūleris ir ieslēgts vai nē – temperatūras nemainījās.
Ai, nav ko strīdēties, pamēģiniet paši, varbūt kādam cits variants būs labāks…
EDIT”>), nezinu pat kā nosaukt), to māca fizikā, ja nemaldos 10. klasē… Tapēc jau lidmašīnām rotori vienmēr atrodas priekšā nevis uz astes uzkarināti…
duh… anyway… Nemam normālas gumijas šaibas un vispirms noklusinam pašus mātene->keiss, visas videnes, audenes, tīklenes etc shitenes -> keiss un citus savienojumus kas nu tev tur ir, iekarinam cietni gumijas (tieši tā, mans mazais draudziņ, gumijās, ne mammai atņemtās kaprona zeķēs, un arī par no vēļļuka kamerām izgrieztām daļam es nerunāju) . Tad iztaisnojam pirksteļus, iztīram un saeļojam savus venķikus, ja vien tas ir iespējams (AKA ja nav no optima līnijas), tad palūdzam mammai nopirkt jums keisam vel vienu normālu kautvai zalman kūleri priekš keisa, saprotams arī orģinālie dzesekļi nav diez ko labi, apsver domu par ūdens dzesēšanu un klusajiem ventiķiem… Any questions?
Un nē, bl%%%%, mamma pati savu kompi remontē :/ ( 😀 )
remzijs “it kā” noskaidro apstādinot attiecīgo veņķiku 😀 Es domāju ka tev pie obivana uz siguldu nav ko braukt, diez vai viņš izkakās lielus radiatorus priekš videokartes un proča, uz kuriem varēs likt lēnus veņķikus 🙂 Nu var jau būt ka es kļūdos 😀
schinder sūdīgas mātenes vai kā? Mātenēm ar inteļa čipsetiem uz S478 un LGA775 neesmu redzējis vēl izslēgtus, cita lieta ka AMD tādu fīču ieviesa sākot ar Athlon 64 un līdz ar to socket A mātenēm tāda fīča praktiski neeksistē, izņēmums bija mana bijusī ABIT AN7, kur ražotājs bija tādu biosā uzstādāmu automātiku diviem veņķikiem uz divām temperatūrām uztaisījis.
Andress normālus veņķikus saeļļot nevar 🙂 Tb eļļot var, bet tas neko nedod. “optima līnijas” veņķikus gan var.
Tad jau būšu nopircis pussimts latus vērtu mēslu :/ Neko nedod? 🙂 Tu tač tech-specs, nezini ka gultņi ik pa britiņam japaeļo? 🙂 nerunaju tač par solidolu…
Andress par kādiem gultņiem tu runā? Padomju laika vaļējajiem? Manos silentbleidos ir mūsdienu slēgtie gultņi, gribētu zināt kā tu tādus eļļo – baksti caurumus blīvslēgos? Vispār slēgtie gultņi kad sāk trokšņot ir izmetami, neatkarīgi no lieluma 🙂
Andress par kādiem gultņiem tu runā? Padomju laika vaļējajiem? Manos silentbleidos ir mūsdienu slēgtie gultņi, gribētu zināt kā tu tādus eļļo – baksti caurumus blīvslēgos? Vispār slēgtie gultņi kad sāk trokšņot ir izmetami, neatkarīgi no lieluma 🙂
Ne precīza atbilde bet šis tev varētu so to izskaidrot, slinkums te tev palagu rakstīt 😉 Dans data – Fan maintenance
Preses relīzes