Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kā padarīt PC klusāku?
Ne precīza atbilde bet šis tev varētu so to izskaidrot, slinkums te tev palagu rakstīt 😉 Dans data – Fan maintenance
Nu, tas kekss tur uzpilināja eļļu uz gultņa – pie eļļas viskozitātes tā eļļa tur maz iekšā tika? 😀
P.N. Mošk šitā var ieseksot sani uz mašīnu gultņiem – tur tak ir šitas pats princips – tā vietā, lai mainītu gaudojošus gultņus, ko? 😀 😀
P.P.N. Nupat paskatījos uz saviem abiem 12 cm veņķikiem [kastes vāks tehnisku iemeslu dēļ patlaban ir noņemts], izskatās ka man savulaik pat ir pietrūcis nedaudz smadzeņu un es esmu šito mēģinājis, vai arī tad es vēl nezināju, kādi tehniski ir veņķiku gultņi [tb tādi paši kā visur citur] un es esmu mēģinājis tos abus eļļot. Lieki piebilst ka bez sekmēm.
1: taisnas rokas
2: taisnas rokas
3: smadzenes
4: speciāli datorkomponenšu eļļošanai paradzēta eļļa (motorone, augu, cepamā vai tml. nederēs)
5: minimālas zināšanas, kur tiši tas ēļļojamais pincītis jābāž
6: ērgļa acs (70% gadijumu tam draņķim uz kura turās tavs karlesona propellers ir speciāla atvere ēļļošanai, un atkal par Optima līniju… Ja tev tāda nav, apsveicu, esi nopircis use till die draņķi)
7: par taisnam rokām es jau minēju?
Tas tev nav baroklim kondensatoru pārlodēt….
Snorx tu laikam runā par bezgultņu veņķikiem, tur protams, pats šad un tad tādus eļļoju.
Kāda jēga no eļļas, kura viegli tiek iekšā, ja tā tikpat viegli tiek ārā? 😀
Nu ja tavs karlesona varoņdarbs ir caurs kā siets, tad ko tur vel?
1. lielāko daļu no tiem var izjaukt;
2. ja nevar, tad ieliekot izkausētā litolā vai analogā ziedē;
Parastos arī var eļļot, kādu laiku efekts būs, it sevišķi noname ražojumiem, jo tiem bieži vien ir “aizmirsies” vispār ielikt smērvielu.
Slēgtos gultņus var eļļot:
1. lielāko daļu no tiem var izjaukt;
2. ja nevar, tad ieliekot izkausētā litolā vai analogā ziedē;
Parastos arī var eļļot, kādu laiku efekts būs, it sevišķi noname ražojumiem, jo tiem bieži vien ir “aizmirsies” vispār ielikt smērvielu.
That`s what im tolking about 😉 +Cepums_no_Saldus_Maiznieka
Preses relīzes