Kā padarīt PC klusāku?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kā padarīt PC klusāku?

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 50 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Andress +1

msh
    Participant

Andress wrote:

Ne precīza atbilde bet šis tev varētu so to izskaidrot, slinkums te tev palagu rakstīt 😉 Dans data – Fan maintenance

Nu, tas kekss tur uzpilināja eļļu uz gultņa – pie eļļas viskozitātes tā eļļa tur maz iekšā tika? 😀

P.N. Mošk šitā var ieseksot sani uz mašīnu gultņiem – tur tak ir šitas pats princips – tā vietā, lai mainītu gaudojošus gultņus, ko? 😀 😀

P.P.N. Nupat paskatījos uz saviem abiem 12 cm veņķikiem [kastes vāks tehnisku iemeslu dēļ patlaban ir noņemts], izskatās ka man savulaik pat ir pietrūcis nedaudz smadzeņu un es esmu šito mēģinājis, vai arī tad es vēl nezināju, kādi tehniski ir veņķiku gultņi [tb tādi paši kā visur citur] un es esmu mēģinājis tos abus eļļot. Lieki piebilst ka bez sekmēm.

Andress
    Participant

Msh, nē nu saprotams jebkurai tehniskai darbībai nepieciešamas vēl dažas lietas, izņemot virspusejas zināšanas par elektroinženiertehniskajām ierīcēm, dažas no tām

1: taisnas rokas

2: taisnas rokas

3: smadzenes

4: speciāli datorkomponenšu eļļošanai paradzēta eļļa (motorone, augu, cepamā vai tml. nederēs)

5: minimālas zināšanas, kur tiši tas ēļļojamais pincītis jābāž

6: ērgļa acs (70% gadijumu tam draņķim uz kura turās tavs karlesona propellers ir speciāla atvere ēļļošanai, un atkal par Optima līniju… Ja tev tāda nav, apsveicu, esi nopircis use till die draņķi)

7: par taisnam rokām es jau minēju?

Tas tev nav baroklim kondensatoru pārlodēt….

Snorx
    Participant

Nu jūs te ieskrējāties 😀 Kāda atšķirība, vai tā eļļa tur tik tiešām tiek iekšā vai netiek, turklāt mēģināts nav zaudēts- nomirs ar vai bez eļļas agri vai vēlu- galvenais jau ir tas efekts, ka viņi PALIEK klusāki- pats esmu pārbaudījis uz vidējas cenas ventiem. Par to tad arī cilvēks izveidoja šo topiku- lai iegūtu ieteikumus kā to panākt.

Andress
    Participant

Nu jā, lieki piebilst ka vienīga alternatīva kas varētu būt daudziem pieejama, speciālās eļļas vietā ir visiem zināmā t.s “šujmašīnu eļļa”, vairs gan neatminu kad pēdējo reizi lietoju un kas tur ir, bet pēc konsistences viņa ir mazliet biezāka kā pc paradzētās sintētiskās, saprotams jūzojam uz savu risku, bet rezultāts nevarētu būt slikts.

msh
    Participant

Kāda jēga no eļļas, kura viegli tiek iekšā, ja tā tikpat viegli tiek ārā? 😀

Snorx tu laikam runā par bezgultņu veņķikiem, tur protams, pats šad un tad tādus eļļoju.

Andress
    Participant

msh wrote:

Kāda jēga no eļļas, kura viegli tiek iekšā, ja tā tikpat viegli tiek ārā? 😀

Nu ja tavs karlesona varoņdarbs ir caurs kā siets, tad ko tur vel? :seeker: Putekļi iekšā nelien? Tādā gadijumā, neeļļot ir ne tikai nepareizi bet pat stulbi 😉

msh
    Participant

Pričom tur ventilators? Tu cītīgi mal par kaut kādu super duper eļļu, kura ielien arī slēgtos gultņos, kuros normāla eļļa istabas temperatūrā diez vai var iekļūt.

aoma
    Participant

Slēgtos gultņus var eļļot:

1. lielāko daļu no tiem var izjaukt;

2. ja nevar, tad ieliekot izkausētā litolā vai analogā ziedē;

Parastos arī var eļļot, kādu laiku efekts būs, it sevišķi noname ražojumiem, jo tiem bieži vien ir “aizmirsies” vispār ielikt smērvielu.

Andress
    Participant

aoma wrote:

Slēgtos gultņus var eļļot:

1. lielāko daļu no tiem var izjaukt;

2. ja nevar, tad ieliekot izkausētā litolā vai analogā ziedē;

Parastos arī var eļļot, kādu laiku efekts būs, it sevišķi noname ražojumiem, jo tiem bieži vien ir “aizmirsies” vispār ielikt smērvielu.

That`s what im tolking about 😉 +Cepums_no_Saldus_Maiznieka

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 50 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā