2) Ja tu nevēlies meklēt, kas jādzēš: Start/Run.. ierakstam cmd ->enter.. format x: (x= tavs disks) un Y ->enter 😀
jo sisteemdisku taa noformateet nav iespeejams :>
knapinoties var dažus GB atbrīvot, bet muļķīgi ir turēt kaudzi filmu un mēģināt iespiest vēl.
Pie@##% praktiski jebkuru disku arī var mazāk kā stundā.
Tipiskā situācijā jāizdzēš tikai kāda no pārdesmit incompleate no kurām tāpat jēgas nekādas un tās, ko vēlies skatīties katru nedēļu trīs reizes, jāieraksta DVD matricās.
Es tacu teicu, ka to var apiet nezaudejot filmas. Cik ilgi tas brivas vietas palielinasanas process notiek? Man tagad loti skali kraksk disks un dators doma kaut ko taja loga skaita 8%.
a ķirzaks saka, ka nevar 😀
labs joks, tomeer meteoriits bija ticamaaks.
Internets –
Browseri –
Google ir tavs draugs, sāc ar jautājumu uzdošanu viņam(vēlams angļu mēlē) –
Pieņemu, ka par antivīrusu arī neesi dzirdējis:
Kādu antivīrusu izvēlēties(vispirms pārliecinies vai tev jau nav uzinstalēts antivīruss, ja ir, tad neinstalē šo)? ņem vienkārši šito:
Tavs HDD(cietais disks) nav sabojājies, viņš ir pārbāzts ar drazu – viskaut ko bez kā var iztikt. Attiecīgi programmas, kuras lieto darbam, un faili, kurus lieto ikdienā(vismaz reizi nedēļā/mēnesī) nav draza. Diemžēl esi “information overload”(
Tas tā īsumā ir viss, palasi netā informāciju(wikipedia nav tas uzticamākais avots, bet virspusējai informācijai derēs) un jautā google to, ko nezini. Kā saprast vai informācija ko reddzi ir uzticama vai ne? Salīdzini informāciju no vairākām lapām, visticamākais, tavā gadījumā, tu atradīsi informāciju forumos, lasi kāda reakcija ir jautājuma uzdevējam, kad viņš ir pamēģinājis piedāvātos risinājumus.
labs joks, tomeer meteoriits bija ticamaaks.
NP lietotāju attieksme ir vnk smieklīga, visi lien ar saviem offtopiciem, dalās ar domām un emocijām, bet cilvēku izprast neviens nevēlās. Es domāju viņš pats zina, ka var ierakstīt matricās un izdzēst dažas filmas, bet jautājums jau skanēja savādāk.
Preses relīzes