saku – “DAŽI gigabaiti varbūt atbrīvosies”. ja cietnis ir pilns ar filmām, tad jēga kaut ko vairāk spiest?
var klikot iekš mai kampjūķer -> labais klikšķis uz c: -> properties -> ‘compress drive to save disk space’. Bet nafik? autors tāpat piekakās iegūtos gigabaitus 2 dienās un būs neapmierināts.
biedram kaqp ir taisnība. Autoru izprotot, ir jāmeklē problēma citur.
Ir jāatrod, ar ko viņš ir neapmierināts šajā dzīvē, kāpēc viņam šķiet, ka sieva nespēj sniegt visu gaidīto. Ir jāsniedz viņam konsultācijas, lai risinātu dzīves uzliktos pārbaudījumus. Ir jāsniedz viņam atbildes uz daudz svarīgākiem jautājumiem.
Kādēļ, atnākot mājās, vīrs nesteidzas pavadīt visu vakaru sievas skavās, sniedzot tai un pats saņemot glāstus?
Kamdēļ vispār ir pazudusi agrākā cilvēcīgā saikne līdzcilvēku starpā, kad visi varēja vakarā iziet pagalmā, draudzīgi palakt aliņu un apmainīties ar informāciju par aktualitātēm tehnoloģijā, politikā un zinātnē, dalīties knifiem darbā ar datoru un jaunākajām receptēm? Vai kāds vispār spēj sniegt atbildes uz šiem jautājumiem, ak jel?
autoram: palasi pirmās 10 atbildes. Ja nespēj izpīpēt no tām sakarīgu veidu, kā ar burvju nūjiņu izdarīt prasīto un dzīvot laimīgi mūžam, tad ir 2 varianti: vai nu atbildētāji paši ir lāmes, vai arī tāds viegls veids neeksistē. Pirmais atkrīt, jo izteicās arī cienījami biedri. Visi pagaidu risinājumi jau šajā topikā ir minēti. Punkts.
tox3
1) Ķirzakam taisnība – šis topiks ļoti atgādina feiku…
2) Ja tas tomēr nav joks – paskaties kā ir sadalīti tie 250GB. Bieži vien lameri datorkantoros to dala 50 uz 50, tad var gadīties, ka viens loģiskais disks ir pilns, bet otrs – pustukšs.
3) Drazas dzēšana dos nedaudz vietas – var gadīties kādai vienai vai divām filmām… lai gan system resore mēdz saražot arī ļoti daudz drazas… hmm, pastāsti vismaz kāds windows, lai var dot instrukcijas kā nonest system restore drazu.
4) Nodzēs dažas filmas – vieta parādīsies. 🙂
5) Nopērc vēl vienu disku.
6) Tīri teorētiski – var filmas pārkodēt uz citu kompresijas algoritmu. Mani pētījumi ļauj domāt, ka ir iespējams radīt videokompresijas algoritmu, kas pie tās pašas kvalitātes nokodē filmu 5x mazākā izmērā. Tiesa neesmu manījis, ka kāds šādu algoritmu būtu uzrakstījis. Man ir šāds algoritms, bet tagad nav laika to pārvērst reālā programmā. Ja tev pa rokai ir kādi 3M$, tad varu pieķerties, bet būs jāgaida aptuveni gads.
P.S. Ir tāds sens nerakstīts likums – jebkurš disks neatkarīgi no izmēra tiek piepildīts 2 nedēļās. 🙂
Bet ja tas nav tā, prasu atvainošanos 🙂
un pa tēmu, tas kurš tev saka ka var palielināt hdd izmēru nedzēšot failus ārā, pasaki lai parāda uz sava hdd 😀
Ja slinkums, uzlīmē no plastelīna vai koncentrē domu spēku uz cietni, atkārto skaļi visas dienas garumā publiskās vietās “Mans cietais izaugs par 500 gābē, mans cietnis tagad izaugs par 500 gābē” :>
Pieņemot, ka tēma nav feiks
Pareizi – tur visdrīzāk ir iespaidīga tārpu un zirgu ferma, kas prasa labu antivīrusu un varbūt pat sistēmas reinstall.
Autors pats vainīgs: tik miglaini formulējis topiku, ka bez 0,7 L grūti ko savākt…
Votā :]
Preses relīzes