Kā pareizāk uzstādīt 2 OS (XP un Vista)

Sākumlapa Forumi Software Windows Kā pareizāk uzstādīt 2 OS (XP un Vista)

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    decis
    Participant

Vakar uzinstelēju windows xp. Itkā viss strādā ir okey, bet vēlos uztādīt windows Vista(praxei), bet nezinu kā būtu pareizāk instalēt, jo uz hdd jau ir win xp, bet cik es lasīju prims instalējot vistu uz cietā nedrīkst atrasties kāda os sistēma.

Tapēc lūdzu pasakiet kā labāk darīt…

Ir doma ievietot vistas disku(lejuplādēta no i-neta) un palaist un sekojot pēc darbībām noformatēt setupā viņu.

Kā formatēt hdd pirms vistas instalēšanas? :doh:

(vistu nēsmu nekad instalējis tapēc prasu padomu 🙂 defu zinu kā tas varētu būt, bet nav pārliecības)

Aldis
    Participant

Var iztikt bez formatesanas, sadalit particijas divas, vienu atstaat esosho, vienu vistai pieskjirt – abas sistemas stradas domaju lidzvertigi – saucamie dual boot!

Nav jau jastasta kur to Vistu dabuji – nokachat internetaa nav legali 😀 Bet nu lab.. ;p

Loading
    Participant

Kačāt var cik uziet un viss ir legāli, galvenais pēc tam piepirkt klāt licenzi.

decis
    Participant

Aldis ideju sapratu 🙂 es vissticamāk visu hdd format un install 😀

Wuu
    Participant

Es Vistu instalēju testam pa virsu Xp un nekās nemainījās pati sameklēja sev vietu ,un pati visu izdarīja! Nekas nav jāformatē un jātaisa. Es pat disku nerakstīju pa taisno caur demon tools uzinstalēju ,man nemaz DVD dzinis nav 🙂 Bet ilgāk par 2 dienām vista datorā nenoturējās ,nav vajadzībās pēc jauna galvas lauzēja pietiek ar Xp shitu…

decis
    Participant

Wuu – nu normāls kokteilis Tev tur sanāca 😀

es vistu uzmetu viskārtībā tagad, pašā setupā formatēju un partīcijas uzmetu divas, bet nu paldies tiem kas piedalījās 🙂 🙂

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā