Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › ka parveidot ieskejo hdd par arejo
Crow
Aiztaisi šūplādi vāverē čurātāj !
Crow
[spoil]STFU
and
GTFO
HDD V atšķiras starp portatīvo un stacionāro HDD
Ja nemaldos portatīviem nāk 5v stacionāriem 12v
Drošības pēc labāk paprasi,kad pirksi .
web33 – nošāvi greizi. Man kārbā pie SATA piemests ir porķika 250GB cietnis… 🙂 Respektīvi, agrāk viņs bij usb ārējais… (Līdz nojuka keisa shēmai kaut kas, un man apnika čakarēties) Jams barojās no 5V USB DC kad vēl bij āreajis… Bet taka spraudnis Satai sapass, ir pielikts iekš PC kārbas. Ja viņam nevajag tos 12V, tad viņš viņus gan jau arī neizmanto to pienākošo dzīslu. 😛
Crow
[spoil][img]
Nu padomā loģiski ja HDD kaste dod ārā 12V bet HDD strādā uz 5V
Ja mājas kontakts dod ārā 220v,bet Tv strādā uz 110v
Ja mašīna dod ārā 24V,bet mašīnas rādio strādā uz 12V
un viss beidzot,ja elektriskais krēsls dod ārā 1000V,bet jūsu trulās smadzenes jau vārās pie 100v,kas notiek ?
Nu ja tā Tu domā, tad tiešām, mēs laikam esam gudrāki.
Visparastākais ne-Sata četrnieka konektors jau vien sev līdzi velk divas voltāžas… Pēc krāsām tas ir..
1 Dzeltens +12 volts
2 Melns Sazemējums (-)
3 Melns Sazemējums (-)
4 Sarkans +5 volts
Ir vēl arī orandžie.. e.t.c.. izvadi… ar 3v… u.t.t.. 🙂
Aldis
Tu vispār lasi ? …..ja HDD kaste dod ārā 12V
Nu re,cik pēc tavas formulas var saprasti pie šiem V var mierīgi likt klāt 5V HDD ?
Oranžie dod 3,3V
1 Dzeltens +12 volts
2 Melns Sazemējums (-)
3 Melns Sazemējums (-)
4 Sarkans +5 volts
Nu tad jau man sanāk 250GB cietnis, kuram virsū rakstīts DC +5 līdzstrāvā, kas pielikts pie Sata Power Supply kurš pienāk paralēli pieslēgts ar ATA standarta strāvas kabeli no datora strāvas bloka jau ir nodedzis, jo viņam pieslēgti ir arī 12V dzeltenais pievads… Vai nu arī jau kādu gadu viņs man deg nost…
Un ja tā sāk domāt… Tad kas ir HDD kaste
Aldis
Man tak p*** kas tev tur saslēgts,kkvai 1000V ar 5V x18 pakāpēs.
Ko Tu man te tagad gribi ieborēt ????
Gribu dzirdēt tikai vienu ja HDD atbalsta 5V,vai var slēgts klāt pie 12V voltiem?
Viss tēma slēgta.
Taisnība vien ir.. ar auniem nav ko runāt..
Var vai nevar ?
Taisnība vien ir.. ar auniem nav ko runāt..
+/-
Gribu dzirdēt tikai vienu ja HDD atbalsta 5V,vai var slēgts klāt pie 12V voltiem?
Jā, var, mazais dauņa gabals. Cik var sprēgāt? Standarta konektors piegādā divas voltāžas – 5 un 12 voltus, abos ir strāva, bet HDD lietos tikai sev nepieciešamo, piemēram 5V. NE abus reizē, NE to kuru viņam nevajag BET to kuru viņam VAJAG. Tas tev nav gludeklis idiot. Vācies no interneta.
TavaMaate
To Es arī gribēju dzirdēt ,bet Man te GUDRINIEKI
Varēja jau arī bez …mazais dauņa gabals…
Crow
Ieošņā kamieļa pautus !!!
Pieņemšu, ka attiecīgās personas pašas zina, uz ko tas attiecas.
Preses relīzes