Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › kā pie mātes plates pieslēgt noutbuka korpusu?
iestiprināt to iekšā ar abpuslīpīgu skoču, kuram man nemaz draiveru!!!
AAAhahahahaha [img]
Windows-am draiveri ir jau iebūvēti, par linuxu nezinu, prasi speciem.
Pamēģini šo iekārtu:
Windows-am draiveri ir jau iebūvēti, par linuxu nezinu, prasi speciem.
Internetā atrodamā informācija liecina, ka tevis norādīto iekārtu apdauzot galvu ir pazaudējis Obi-Wan Kenobi, kā tev šķiet tas varētu atbilst patiesībai? Relikvijas taču neliek iekšā tik profānā lietā kā noutbuka korpuss.
šim vajadzētu līdzēt
Evers, kā ob1, norādīja, lai redzētu kodā ir nepieciešams saliktais artifakts!
Š is, iespējams, ir trešais, trūkstošais:
ko?
Precīzi…
Vairāk par greizu muldēšanu šajā topic uz doto brīdi nav… autors varētu paskaidrot vēlreiz, lēnām un cenšoties pats saprast to, ko uzrakstīja
ko?
Precīzi…
Vairāk par greizu muldēšanu šajā topic uz doto brīdi nav… autors varētu paskaidrot vēlreiz, lēnām un cenšoties pats saprast to, ko uzrakstīja
KUA?
Nē, trešais artifakts ir ob1 virtuālais pieskāriens, jeb “ob1 bless”.
Make me blessed!
Make me blessed!
Paldies ka dalies savā personīgajā pieredzē, draugs!
Bet varbūt vienkārši tagad liec savu noutbuka mātesplati noutbuka korpusā, vai arī beidzot paskaidro, kur ir problēma, kāpēc to nevar izdarīt jau tagad? Jo es aizvien to nesaprotu un izskatās arī, ka pārējiem tas šeit sagādā zināmas grūtības…
Nav problēmu. Personīgi rekomendēju dakteri Radziņu, ļoti kompetents speciālists.
Bet varbūt vienkārši tagad liec savu noutbuka mātesplati noutbuka korpusā, vai arī beidzot paskaidro, kur ir problēma, kāpēc to nevar izdarīt jau tagad? Jo es aizvien to nesaprotu un izskatās arī, ka pārējiem tas šeit sagādā zināmas grūtības…
Grūtību risināšanai iesaku četrus labus interneta resursus, iesākumam pietiks:
Lai spēks ir ar tevi!
Preses relīzes