Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kā sākam savu rītu?
Tad nu padalīsimies arī ar savām tradīcijām. Varbūt atklāsim noslēpumu, kā lai padara rīta cēlienu mundrāku.
āā, un svarīga sastāvdaļa ir mūzika, atžirgstu no miega ar drum&bass (darkstep un skullstep) vai Slipknot, atkarībā no garīgā.
Atverot acis, ir tāda sajūta, ka vakar ir pamatīgi tusēts, līdz ar to, paguļu nedaudz ilgāk, parasti ceļos ap 11 – 12, jo eju gulēt ap 2 – 3 naktī.
Pamostoties:
1. Uz kunģi tiek uzmests mazais laptops un pārlasīts kas jauns pa nakti noticies interētā, ziņas, e-pasti, utt….
2. Kad 1 izdarīts, tad seko vēža pabarošana un tiek uzlikts ūdens ikrīta kafijai + apmeklēts tuptūzis.
3. Tad kādu pusstundu vēl možos, kamēr tiek izdzerta rīta kafija.
4. Darba kārtībā esmu dienas vidū, ap plkst 13 😀
5. Un pēc tam jau seko visas pārējās lietas.
Ja kāds iedomājas pasvanīt ap 8 – 9 no rīta, tad ir vāks uz visu dienu, jo neesmu kārtīgi izgulējies.
uzcepu olu, piecepu bekoniņu
uzvāru tējiņu
atveru datoru, google reader blablabla
prom
pods+ūdens sejā
kafija+brokastis+dators
rīta rosme
rutīna jau pamatīga, bet nekas labāks prātā nenāk
uzcepu olu, piecepu bekoniņu
Jēziņ…
Kad pamostos, pamodinu arī kaimiņus :D, iegriežu mūziku un dodos uz virtuvi uzlikt ūdeni vārīties, pa to laiku atbrīvoju vietu organismā, lai uzņemtu pārtiku un šķidrumu. Tad gatavoju brokastis, kamēr olas cepās, apskatu mail un dzeru kafiju. (dažreiz dzeru kafiju un uzpīpēju, tad brokastoju)
Ja nav jāstrādā, tad rīts parasti iestājas starp 10 un 14 un sākas ar kastes ieslēgšanu.
Kaut kā tā 😀
In ze mŠning
Pačurāju, nomazgājos,
Ierubīju rāāādžiņu!
…
Man ir sarkans mocīc, baigi foršs!
Jo es esmu džekiņš baigi foršs!
Parasti pamostos kaukur pirms 7iem no ūdens šņācieniem blakus, vannas istabā… parastās rīta procedūras 😀 + buča dārgumiņam, ja nav jau paspējusi aizskriet… tad sīcis vedams uz dārziņu… tālāk brokastis + kaitīgie ieradumi (ziņu portāli)… pēc tam nomazgāju traukus un tālāk jau sākas darba diena 🙁
Kā jūs varat bez brokastīm dzīvot ? To man laikam nekad nesaprast…
Aizbraucu uz darbu un sēžot kantīnē uzgraužu savas brokastis/pusdienas. Ä€trāk negribas.
1) Pamostos no modinaataaja 7:40
2) Izstaipos gultaa un pieceljoties
3) Dodos uz vannas istabas podu. Tad apmazgaaju rokas, seju.
4) Uztaisu minimaalistiskas brokastis, jo no riitiem nepatiik daudz eest + uudens glaaze
5) Suutu draudzenei sms, jo vinja iziet no maajas nelielu laicinju pirms es celjos
6) Eedu (gultaa!!!) un telefonaa izlasu tviteri + paskatos vai nu Google Reader’ii vai kaadaa citaa resursaa kas jauns. Ja maajaas ir kaads nelasiits zhurnaals, tad palasu to peec tvitera izskatiishanas.
7) Atkal eju uz vannas istabu un apmazgaajos + izmazgaaju zobus.
😳 Gjeerbjos.
9) Izeju no maajas un dodos uz darbu. (Aptuveni 8:30 – 8:40)
Briivdiena: kaa nu pagadaas taa ir…